OVO ĆETE HTJETI IMATI

Rihanna najavila novu make up poslasticu u sklopu svog brenda Fenty Beauty koji je osvojio svijet

09.01.2020 u 12:12

Bionic
Reading

Brend Fenty Beauty predstavio je svoju prvu maskaru koja će sasvim sigurno osvojiti brojne zaljubljenice u make up, baš kao što su to uspjeli i svi dosadašnji kozmetički proizvodi koje je dizajnirala slavna Rihanna

Koliko god teško bilo vjerovati da Fenty Beauty nema odgovor na sva naša beauty pitanja, činjenica je da jedan proizvod donedavno nismo mogli naći na policama drogerija. No planetarno popularni brend Rihanne upravo je objavio da će nakon dvije duge godine lansirati svoju prvu maskaru koja će, uvjeravaju nas, biti vrijedna čekanja.

The Full Frontal Volume, Lift & Curl maskara osmišljena je da radi sve - podiže, uvija i čini trepavice gustima, većima i glamuroznima, a ultra crna formula učinit će trepavice upadljivima i idealnima za večernje prilike.

Iz Fenty Beautyja tvrde da je tajna u posebno dizajniranoj četkici. Deblja strana četkice zadržava maksimalno proizvoda za brzo punjenje i podizanje trepavica dok plosnata strana definira i uvija trepavice.

Dugotrajna, vodootporna formula odobrena je od Rihanne koja je poznata po uvijek besprijekornom izgledu, a trebala bi oduprijeti suama, znoju i vodi.

'Volim kada mogu dohvatiti sve do jednu trepavicu. Željela sam biti sigurna da uz pomoć ove maskare to možete postići. Dobivate volumen, podizanje i uvijanje - sve to u jednom proizvodu i ovoj nevjerojatnoj četkici', rekla je slavna pjevačica.

Upravo zbog svog zaobljenog, plosnatog izgleda četkica omogućava do doprete do najzahtjevnijih dijelova, kao što je primjerice kut oka i na taj način zahvatite sve dlačice.

Ako želite postići Rihannin omiljeni izgled trepavica, nakon što ste nanijeli prvi sloj podjednako, dodajte još jedan sloj maskare na vanjski kut oka, začešljavajući trepavice prema van. Ovime ćete postići mačkasti izgled oka.

Ukoliko ste u potrazi za laganim tekućim puderom, idealnim za svakodnevno nošenje, bacite oko na naših 10 favorita.

beauty editorijal

Četiri make-up looka kojima ćete zablistati u svakoj prigodi

Pogledaj galeriju