BRZO I JEDNOSTAVNO

Rezervirajte hotel on-line!

23.07.2010 u 10:01

Bionic
Reading

Zahvaljujući vlastitom programskom rješenju eTours-a, prvi je put na hrvatskom tržištu omogućeno pretraživanje i rezervacija hotelskog smještaja u cijelome svijetu, 24 sata na dan.

Naš jedinstveni rezervacijski sustav za hotelski smještaj omogućuje korisnicima pregledavanje cijena i raspoloživosti hotela svih kategorija u realnom vremenu te rezervaciju smještaja kod više od 150.000 hotela u cijelome svijetu.

Integracijom rezervacijskog sustava sama rezervacija smještaja obavlja se u svega 3 koraka: ponuda, rezervacija i potvrda. Ponudu raspoloživog hotelskog smještaja moguće je pregledavati i putem mape željene destinacije, a sučelje putem kojeg se vrši pregled i rezervacija dostupno je na hrvatskom jeziku, na web stranici www.Hoteli.COM.hr

'eTours je prva putnička agencija u Hrvatskoj koja je s više svjetskih partnera dogovorila ovakav oblik suradnje, na što smo posebno ponosni. Uvjeren sam da će naši korisnici prepoznati ovu pogodnost kao još jednu u nizu usluga eToursa koje pridonose uštedi vremena kao i smanjenju njihovih putnih troškova', istaknuo je Zoran Šašić, direktor eTours-a.