upoznajte paste koje imaju povijest

Retro pakiranja bezvremenskih pasta za zube koje su savršeni modni dodatak tvom osmijehu

20.09.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Pasta za zube neophodna je za našu svakodnevnu oralnu higijenu, ali još više za njegu jednog od najvažnijih dodataka koji imamo, osmijeha. Iz tog razloga, danas postoji mnogo različitih okusa pasta za zube dostupnih na tržištu, ali ako pažljivo pogledate police, najčešće su sve iste.

Uistinu, moderni dizajn ambalaže paste za zube često uključuje bijele pozadine, blistave slike četkica za zube i pasta za zube i ukrase hladnih boja. Ništa više, ništa manje.

U prošlosti ovaj vizualni problem nije postojao. Doista, većina vintage pakiranja paste za zube imala je snažan vizualni identitet koji je svaki proizvod činio jedinstvenim. Da biste dobili predodžbu, samo pomislite na bezvremenski šarm pakiranja MARVIS pasta za zube koje su ostale nepromijenjene tijekom vremena.

Za konkretan primjer odabrali smo hrpu retro pakiranja pasta za zube koje karakterizira elegancija i, prije svega, nepromjenjivost. Ova vintage pakiranja prilagođena su profinjenim fontovima, minucioznim ukrasima, delikatnim i skladnim paletama boja. Precizan dizajn pakiranja paste za zube ističe visoku kvalitetu njihovog internog proizvoda. Doista, paste za zube koje smo odabrali jedne su od najučinkovitijih i najosvježavajućih dostupnih na tržištu i stoga su zasigurno pravo rješenje za blistav i svjež osmijeh.

Opet, zahvaljujući svojoj ljepoti, sljedeća pakiranja pasta za zube danas se smatraju pravim dizajnerskim modnim dodacima. A sada, pogledajmo ih.

MARVIS – više od paste za zube

Bezobrazan, ikoničan, originalan jednom riječju: suvremen. Marvis nadilazi tradicionalni koncept paste za zube. Marvis je svijet koji je istodobno moderan, znatiželjan, otvoren za nove stvari: on pretvara jednostavne geste svakodnevice u trenutak čistog užitka.

Ovo je bila premisa za stvaranje ironičnih i neobičnih, ali ukusnih i privlačnih okusa, koji vas osvajaju u vrtlogu senzacija. Sedam fantastičnih pasta za zube koja očaravaju svojom teksturom koja je izuzetno kompaktna i ugodna, koja nudi savršenu zaštitu, nepogrešiv osjećaj svježine i nezaboravan osmijeh. Sve to u fantastičnim retro pakiranjima koje Marvis čine modnim dodatkom jer je više od paste za zube. Potražite Marvis paste za zube na www.delmerion.hr webshopu i u bolje opskrbljenim ljekarnama!

Irska pasta za zube - Euthymol

Ova jarko ružičasta pasta za zube upakirana je u kutiju inspiriranu secesijskim stilom. Trenutačno pakiranje još uvijek je ono originalno, lansirano 1880. Za to mora postojati razlog, zar ne?

Pasta Couto

U Portugalu, ako spomenete Pastu Couto, sigurno govorite o pasti za zube, baš kao kada pričate o Bic upaljaču. Međutim, naziv se odnosi na specifičnu pastu za zube koju je 1923. stvorio dr. Alberto Ferreira Couto. Kao i prethodne paste za zube, Couto je tijekom godina zadržao svoje originalno pakiranje s čistim i minimalističkim dizajnom.

Pasta del Capitano

Još jedno bezvremensko pakiranje zasigurno je ono Paste del Capitano 1905 Ricetta Originale. Jedinstveni okus karanfila i besprijekoran starinski dizajn uvelike su pridonijeli trajnoj popularnosti ove paste za zube.

Six Proof

Počasno mjesto na ovom popisu ide pasti za zube Six Proof koju je izumio Don Poynter 50-ih godina. Posebnost ove paste za zube, dostupne u dvije varijante, je njen sastav napravljen za 3% alkohola - Scotcha ili Bourbona. Očito, ovakav inovativan proizvod zahtijeva respektabilno pakiranje.