OD POVRĆA DO MESA

Recepti za najbolje vrste lazanja

06.07.2013 u 13:03

Bionic
Reading

Lazanje je talijansko jelo s puno inačica pa će svatko lako pronaći recept za sebe

Obožavate lazanje, ali nemate vremena za njihovu pripremu? Ili jednostavno nemate volje za kuhanje umaka, izradu bešamela, kuhanje tjestenine... Onda je ovo idealan recept za vas. Lasagnette su izuzetno jednostavne za izradu, a gotove su za samo petnaestak minuta. A što je najvažnije, izvanredno su ukusne.

Lazanje su uvijek omiljeni obrok i mladima i onima malo starijima, a još ako su domaće, veselju nema kraja. Stoga probajte ovaj recept za domaće lazanje

Lazanje možete pripremiti i u tavici. Ako ste od onih koji vole eksperimentirati u kuhinji, onda je ovaj recept idealan za vas. Lazanje u tavi može složiti svatko, a kada je nešto novo i drukčije, primamljivije je i slatko.

Tražite recept za brzo i ukusno jelo koje će vas okrijepiti nakon što umorni dođete s posla? Probajte napraviti ove lazanje koje se ne peku u pećnici


Bez obzira jeste li majstor u kuhinji za najfinije keksiće ili najukusniju tjesteninu, javite nam se s receptom i osvojite poklone tportala. Sve što trebate učiniti je uslikati krajnji rezultat i poslati nam zajedno s receptom na e-mail lifestyle@t-com.hr. Recepti koje pošaljete bit će objavljeni u našoj gastro rubrici Hrana, a najboljima ćemo poslati super poklone tportala.