PRAZNIK ZA OČI

Razuzdani tulum seksipilne Sofije Vergare

09.04.2013 u 09:46

Bionic
Reading

Kolumbijska ljepotica i zvijezda serije 'Moderna obitelj', Sofia Vergara ljubiteljica je dobre zabave pa je tako vikend provela u rodnom gradu Barranquilli u Kolumbiji gdje je dva dana tulumarila sa zaručnikom Nickom Loebom

Kad zanosna kolumbijska ljepotica Sofia Vergara poželi dobro tulumariti, obično se uputi u svoj rodni grad Barranquillu, gdje je, kako sama kaže, zabava zajamčena. Zanosna brineta uzela je kratak predah od snimanja filma 'Heat' u New Orleansu te otputovala u rodnu Kolumbiju gdje se družila s prijateljima i obitelji, a društvo joj je pravio i zaručnik Nick Loeb.

Četrdesetogodišnja glumica detalje iz privatnog života često podijeli s obožavateljima na društvenim mrežama pa je tako i fotografije sa svog kratkog odmora u domovini odmah objavila na Instagramu. 'Barranquilla! Ovako mi tulumarimo!', napisala je Sofia ispod jedne od brojnih fotografija.

Sofia i zaručnik Nick dva su dana proveli dobro se zabavljajući i plešući, a zanosna glumica plesala je i s mještanima, uključujući i muškarca impresivnih trbušnih mišića i sportske građe.

U rodni grad Sofia se uputila poput prave zvijezde, avionom, a putovala je skockana od glave do pete. Ni ostali Sofijini stajlinizi nisu bili ništa manje upečatljivi – izazovna haljina zebrastog uzorka dubokog dekoltea te nevjerojatno uska roza haljina koja joj je naglasila svaku oblinu.