KRALJEVSKA MODA

Razigrani stajling: Lijepa princeza zablistala u raskošnoj haljini

03.01.2019 u 21:18

Bionic
Reading

Danska princeza Mary redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a da tu titulu zaslužuje potvrdila je raskošnom haljinom koju je odjenula za novogodišnji bal u Copenhagenu

Ova vitka brineta dobro zna kakve joj kreacije pristaju te rijetko kad griješi u svojim modnim odabirima. Iako se zbog svoje titule ne smije previše upuštati u modne ekravagnacije, princeza Mary uspjela je pronaći savršeni balans pa su njezini outfiti uvijek s nekim zanimljivim stilskim odmakom.

Danska princeza bila je bez sumnje najzapaženija uzvanica na tradicionalnom novogodišnjem balu održanom u palači Christiana VII u Copenhagenu, a za ovu se prigodu odlučila za haljinu dostojnu prigode.

  • +8
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Riječ je o raskošnoj kreaciji A kroja načinjenoj od transparentne tkanine neobičnog motiva u tonovima jeseni, tamnoljubičastoj, sivoj i smeđoj koju potpisuje danski dizajner Jesper Hovring čije je glamurozne haljine 46-godišnja princeza već nosila u nekoliko prigoda.

  • +12
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: N.N..

Izrez oblika slova V ukrašen zanimljivih zlatnim detaljima, prozirni rukavi i bogato izrađen donji dio haljine, dali su završnu notu ovoj bajkovitoj kreaciji, savršenom odabiru za ovu lijepu brinetu rođenu u Australiji koja se može pohvaliti i savršenom figurom iako je majka četvero djece.

  • +11
Danska kraljevska obitelj - princeza Mary i princ Frederik Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kruna na damskoj punđi, diskretan nakit i make up i blistavi osmijeh zaokružili su ovo izdanje princeze Mary kojem je teško naći manu.

Iako se pisalo kako je njezin brak u krizi, princeza Mary izgledala je raspoloženo u društvu svog supruga, danskog princa Frederika s kojim je u braku 15 godina.