COOL KOMBINACIJA

Najtrendi uzorak: Princeza Mary iskopirala stajling Kate Middleton

06.12.2018 u 20:44

Bionic
Reading

Danska princeza Mary jedna je od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a to je opet dokazala i na obilježavanju UN-ovog dana invalidnih osoba u Copenhagenu

Lijepa članica kraljevske obitelji i majka četvero djece ima zavidnu liniju pa bez problema može isfurati bilo koji stajling jer joj sve sjajno pristaje.

Zgodna brineta rođena u Australiji oduševljava svojim mladenačkim modnim stilom i razigranim kombinacijama koje uvijek plijene pozornost.

  • +12
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: N.N..

U Copenhagenu je princeza Mary pokazala kako je itekako upućena u modna strujanja odabravši kombinaciju s kojom nema greške.

Stajliš princeza iskombinirala je crni sako sa zlatnim detaljem i suknju A-kroja kariranog uzorka (Alexander McQueen) s s crnim stiletticama.

Modni kritičari odmah su zapazili sličnost s nedavnim outfitom Kate Middleton koja također nije odoljela šarmu kultnih kockica odabravši crni uski top i kariranu suknju Emilije Wickstead.

Look bez greške, elegantna 46-godišnjakinja s nepogrješivim osjećajem za modu, upotpunila je naušnicama i decentnom ogrlicom.

  • +11
Danska kraljevska obitelj - princeza Mary i princ Frederik Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, kako se sve češće šuška, brat princeze Mary i njezinog supruga princa Frederika je u velikoj krizi.

Kako se piše, u 14-godišnjem braku danske princeze Mary i njezina supruga, budućeg prijestolonasljednika danske krune, u posljednje vrijeme nešto ne štima, a glasine idu toliko daleko da se priča kako više i ne žive zajedno.

  • +21
Princeza Mary od Danske Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, čini se kako će supružnici na kraju ipak izgladiti svoj odnos, a to je otkrio i jedan blizak izvor: 'Mary voli Freda i želi biti kraljica, a uz sve to itekako dobro zna da će njih dvoje odlično vladati Danskom. Svjesna je da Fred to ne bi mogao napraviti bez nje, ne bi mogao biti kralj bez nje, jednostavno moraju prebroditi ova teška vremena.'