THYLANE BLONDEAU

Chic bob: Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu odvažila se na promjenu looka

02.03.2024 u 19:59

  • +7

Thylane Blondeau

Izvor: Profimedia / Autor: Barbara Neyman / Starface / Profimedia

Bionic
Reading

Sjećate li se Thylane Blondeau? Slatka Francuskinja je u dobi od samo šest godina dobila titulu najljepše djevojčice na svijetu, no danas ima 21 godinu i impresivnu karijeru iza sebe u svijetu mode

Divna brineta izazvala je pravu pomutnju na reviji modne kuće Nina Ricci jesen/zima 2024.-2025. tijekom Pariškog tjedna mode zahvaljujući novoj, ultra chic frizuri.

Francuska ljepotica izgledala je senzacionalno u crno-bijeloj haljini bez rukava i cipelama na petu, a 'kruna' ovog looka zasigurno je bila nova, bob fizura u nešto tamnijoj čokoladnosmeđoj nijansi.

CARLA BRUNI SARKOZY

Bivša prva dama uskočila u kombinezon i ukrala svu pozornost

Pogledaj galeriju

Voluminozni bob pokazao se odličnim odabirom za lijepu Thylane koja je ovo besprijekorno izdanje upotpunila elegantnim make upom dok su modni dodaci bili svedeni na minimum.

Lijepa Thylane je kćer nogometaša Patricka Blondeaua, a proslavila se 2007. godine u dobi od šest godina nakon što je proglašena 'najljepšom djevojčicom na svijetu'. Tu je titulu postigla dva puta, jer je 11 godina kasnije Thylane dospjela na vrh popisa godišnjih nagrada TC Candlera za 2018.

Njezina dugogodišnja karijera uključuje brojne suradnje s poznatim modnim kućama poput Jean Paul Gaultier, Dolce i Gabbana i Versace, a sa samo 10 godina postala je najmlađi model ikada koji je pozirao za francuski Vogue.