VILA NA PRODAJU

Raskošan dom u Kaliforniji: Vila zvijezde 'Teorije velikog praska' krije nevjerojatan luksuz

10.05.2019 u 18:03

Bionic
Reading

Glumica Kaley Cuoco prije nekoliko je godina uselila u raskošnu vilu u Los Angelesu. Prijašnja vlasnica, reality zvijezda Khloe Kardashian prodala ju je za 5,5 milijuna dolara, a danas se može kupiti za čak 6,9 milijuna

Prije pet godina glumica Kaley Cuoco kupila je raskošnu nekretninu u elitnom dijelu Los Angelesa od reality zvijezde Khloe Kardashian.

Nakon toga poznata plavuša bacila se na uređenje ove ljepotice koja se prostire na nevjerojatnih 750 kvadrata. U vili ne prevladava jedan stil već nekoliko njih, pa se iz prostorije u prostoriju mogu vidjeti minimalizam, raskoš, modernizam, antikni namještaj, a u nekim dijelovima i detalji skandinavskog uređenja doma.

  • +10
Vila Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dnevni boravak odiše živošću zbog raznolikih boja fotelja i kauča te šarenog tepiha na sredini prostorije, svaka od ukupno sedam spavaćih soba je drugačija. U kući se nalazi i devet kupaonica. Luksuzno je opremljena i kuhinja u kojoj prevladavaju bijeli elementi i zanimljive tapete.

Dio koji se najviše svidi svim gostima ove kuće je njezin vanjski dio. Raskošno uređena terasa, bazen i udobne ležaljke učinit će kao da se osjećate da ste odsjeli u nekom vrhunskom hotelu.