POVRATAK PRIRODI

Vladavina Bika ove godine neće biti tako povoljna kao inače za Bikove, Djevice, Jarce, Rakove i Ribe

25.04.2020 u 08:05

Bionic
Reading

Ove je godine Sunce ušlo u Bika već 19 travnja popodne u srednjoeuropskoj europskoj zoni. Nakon više tjedana pretežnog mirovanja ljudi će osjećati snažnu naklonost prirodi i tražiti načina da provode što više vremena u doticaju s vegetacijom

I oni koji su dosad ismijavali grljenje drveća doći će u napast pristupiti prikladnom stablu, privinuti se o njega i obujmiti ga. Htjet ćete biti produktivni s rukama pa ćete kuhati, šivati, rezbariti, montirati, preslagivati, čistiti i slično.

Pozitivan odnos Venere u Blizancima i Marsa u Vodenjaku pogodovat će zaljubljivanju i tjelesnim nježnostima. Neki parovi koji su se upoznali online odvažit će se na prvi susret uživo, a ako ste prisiljeni održavati ljubav ili prijateljstvo na daljinu, komunicirat ćete maštovito i koristiti sve multimedijske mogućnosti. Suživot u zajedničkom domaćinstvu bit će nešto lakši i jače prožet tolerancijom nego u proteklih pet tjedana.

Nostalgija za starim i provjerenim

Negativni odnosi Saturna i Marsa u Vodenjaku prema Suncu i Uranu u Biku znače da će u ovom razdoblju Bika biti više ograničenja u profesionalnim i kupoprodajnim aktivnostima nego što je uobičajeno. Ako vam se planovi budu odvijali nepovoljno, bit ćete manje snalažljivi i prilagodljivi. Prije nego što se dosjetite novog rješenja pokušat ćete srediti problem na stari, ovaj put nefunkcionalan način.

Više će vas privlačiti trajni i pouzdani proizvodi, dok ćete biti sumnjičavi prema uređajima koji rade na novim i nedovoljno provjerenim i udomaćenim tehnologijama.

  • +7
Jessica Alba je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Vladavina Bika redovno je povoljna za Bikove, Djevice, Jarce, Rakove i Ribe, no ovogodišnja će biti promjenjiva i proturječna za sve znakove jer su planeti raspršeni od Jarca do Blizanca, pri čemu istovremeno utječu i povoljno i nepovoljno na sve znakove. Sunce će se preseliti u Blizance 20. svibnja.