VLADIMIR KOČIŠ ZEC:

'Rajku Dujmiću želim brz oporavak'

06.11.2014 u 12:35

Bionic
Reading

Dok Rajko Dujmić već danima u osvetničkom pohodu iznosi prljav veš i pikanterije iz prošlosti Novih fosila nakon što su ga zbog problema s drogom i alkoholom izbacili iz benda, prvi put oglasio se i Vladimir Kočiš Zec nagovješćujući da je situacija bila drugačija od onog što Dujmić opisuje, ali bivšem kolegi želi brz oporavak

Mjesto osnivača Novih fosila, Rajka Dujmića, u bendu je ostalo prazno. Zbog svađe i nesporazuma s ostatkom benda Rajko je više puta medijski istupio izjavljujući da su ga se dugogodišnji prijatelji iz benda riješili hladnim priopćenjem u kojem stoji da on zbog prisilne hospitalizacije u zagrebačkoj bolnici Vrapče nije u stanju svirati i pjevati na koncertu. Bilo je tu još brojnih izjava, poput one da bi članovi benda bili najsretniji da on umre jer bi tada nestao svjedok, ali i nekih optužbi, najviše upućenih Sanji Doležal, za koju je rekao da je 'uništavač'. U intervjuu Globusu iznio je neke pikanterije iz privatnog života, a otkrio je kako je ljubavna veza između njega i Sanje Doležal počela u vlaku i na njezinu inicijativu te da ga je ona ostavila zbog Dražena Petrovića.

Iako je bend odlučio ne istupati javno i iznijeti zajedničko stajalište, Vladimir Kočiš Zec u razgovoru za tportal dao je naslutiti da je situacija ipak bila drugačija od onoga što Rajko iznosi u medijima.


'Ne mogu vam ništa reći. Njegovi javni istupi i izvještaji po medijima dovoljno govore o njemu. Samo mu želim što brži oporavak. Stav grupe, a i mene osobno je da više ne dajemo nikakve izjave o tom pitanju i o situaciji u kojoj se nalazimo', kazao je Kočiš Zec.

Na pitanje hoće li Fosili i dalje nastupati, kaže: 'Vrijeme će pokazati na koji način. Kao glazbenici i umjetnici, idemo dalje skupa, ali naravno, bez Rajka. To je sve što vam mogu reći. To su bile njegove izjave iako je situacija bila sasvim drugačija', zaključio je Vladimir Kočiš Zec.