REALIZACIJA CILJEVA

Pun Mjesec je u Djevici, a evo kako se to odražava na vas

25.02.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Pun Mjesec u Djevici, poznat i kao snježni pun Mjesec, bit će na vrhuncu u subotu 24. veljače u 13,30 sati u našoj vremenskoj zoni, a potaknut će promjene u životima svih znakova

Za vrijeme punog Mjeseca ili uštapa Sunce i Mjesec nalaze se na suprotnim stranama Zemlje i u suprotnim znakovima zodijaka - ovaj put u Ribama, odnosno Djevici. Budući da mu je cijela strana okrenuta Zemlji tad obasjana Suncem, Mjesec je u tom periodu najsjajniji. Zato astrolozi povezuju ovaj dio ciklusa s otkrivanjem informacija koje su prije bile skrivene i 'u sjeni'.

Pogledaj detaljni horoskop

Dok je razdoblje mladog Mjeseca pogodno za postavljanje ciljeva, pun Mjesec usmjeren je na njihovo ostvarivanje. Budući da se odvija u Djevici, potaknut će vas na konkretne i praktične postupke s ciljem unapređenja odnosa prema higijeni, čistoći, urednosti i odgovornosti.

  • +5
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Mnogi će usvojiti zdravije navike koje će im poboljšati kvalitetu života. Moguća je i kulminacija privatnog ili poslovnog pothvata na kojem rade već neko vrijeme. Djevica je poznata po analitičkom umu pa će se kod puno ljudi pojaviti potreba za preispitivanjem i mogućim prekrajanjem dugoročnih planova i ciljeva.

  • +2
Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ovaj će uštap poticajno djelovati na Bikove, Rakove, Škorpione i Jarce jer će dobiti priliku realizirati postojeće ciljeve i doraditi one za koje zaključe da su na klimavim nogama. S druge strane, Blizanci, Djevice, Ribe i Strijelci otkrit će informacije koje će ih natjerati da značajno promijene pristup nekoj situaciji ili koncepciju rješavanja nedoumice s kojom su suočeni.

  • +9
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERST / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / CAT MORLEY / AVALON / PROFIMEDIA

Premda se pripadnicima ovih znakova neće tako činiti u prvi mah, nova saznanja pokazat će se ključnima za povoljan rasplet pothvata kojima se bave.

  • +6
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: /IPA / SIPA PRESS / PROFIMEDIA