STELLA BANDERAS

Prvi put s tatom na crvenom tepihu: Lijepa kći Antonija Banderasa ukrala svu pažnju na crvenom tepihu

04.11.2019 u 17:08

Bionic
Reading

Antonio Banderas slavio je na ovogodišnjoj dodjeli holivudskih nagrada, ponijevši kući nagradu za najboljeg glumca, no umjesto o njegovom dostignuću, svi mediji raspisali su se o njegovoj kćeri Stelli koja je slavnom glumcu pravila društvo na crvenom tepihu prvi put otkako više nije djevojčica

Zvijezda brojnih holivudskih filmova kao što su 'Desperado', 'Zorro: maskirani osvetnik', 'Koža u kojoj živim' i 'Ulični tango', slavni Antonio Banderas, više puta je istaknuo kako je bivša supruga Melanie Griffith još uvijek njegov najbolji prijatelj, stoga ne čudi to što se upravo ona pridružila slavnom glumcu i njegovoj dugogodišnjoj djevojci na crvenom tepihu u Los Angelesu.

No, mnoge je ugodno iznenadilo to što je slavni Španjolac konačno svijetu predstavio svoju 23-godišnju kćer Stellu Banderas, koja se proteklih godina vrlo rijetko pojavljivala u javnosti. Sada kada je odrasla, Banderas je odlučio da je vrijeme da njegova mezimica izađe iz sjene.

  • +4
Antonio Banderas sa kćeri Stellom Banderas Izvor: Profimedia / Autor: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Na crvenom tepihu ovogodišnje 23. dodjele Hollywood Film Awards slavni glumac i njegova kći jedinica koju ima iz prvog braka s Melanie Griffith bili su glavne zvijezde, a mnoge je iznenadilo u kakvu je krasoticu izrasla mlađahna Stella. Društvene mreže preplavili su komentari kako Stella neodoljivo nalikuje svome slavnom ocu.

Lijepa brineta plijenila je pažnju u elegantnom bordo kombinezonu od baršuna s dubokim prorezom koji je uskladila sa sandalama na petu i Gucci torbicom u istoj nijansi te svjetlucavim visećim naušnicama.

Podršku je Banderasu na svečanoj dodjeli pružila i pokćerka Dakota Johnson, Stellina polusestra i najstarija kći Melanie Griffit koju je glumica dobila s glumcem Donom Johnsonom. Johnson je Banderasu na pozornici uručila nagradu za najboljeg glumca, otkrivši kako ga i danas, unatoč tome što ima 30 godina, zove 'papi' (španj. 'tata').

Za razliku od Griffit koja ima ukupno troje djece, Stella je Banderasovo jedino dijete. On i Griffith finalizirali su svoj razvod 2015. godine, a nedugo nakon što je ponovno postao samac slavni glumac započeo je vezu s Nicole Kimpel.