U NOVOM INTERVJUU

Antonio Banderas iskreno progovorio o bivšoj supruzi: 'Voljet ću ju do smrti'

16.10.2019 u 18:09

Bionic
Reading

Nakon gotovo 20 godina provedenih u braku, glumački par Antonio Banderas i Melanie Griffith svojoj ljubavi odlučili su reći zbogom 2015. godine, a u novom intervjuu španjolski glumac iskreno je progovorio o bivšoj supruzi

U razgovoru za američki magazin People, 59- godišnji Antonio Banderas priznao je kako će zauvijek voljeti svoju drugu suprugu, američku suprugu Melanie Griffith.

'Melanie više nije moja supruga ali ju smatram najboljim prijateljem. Volim ju i voljet ću ju do smrti. Ona je moja obitelj', izjavio je glumac.

Sa 62- godišnjom Melanie Griffith, Antonio Banderas ima 23- godišnju kćer Stellu za koju kaže kako je naslijedila njihovu kreativnu crtu.

'Stella je po prirodi pisac. Zaljubila se u knjige od malih nogu i uživa u zbivanjima iza kamere i pozornosti', priznaje glumac koji je s Melanie također sudjelovao u odgoju njezine djece iz bivših veza, kćeri Dakote Johnson i sina Alexandera Bauera.

'Uvijek sam bio tu za njih jer volim njihovu majku i za mene su predstavljali najvažniju dio nje. Vrlo brzo su to i sami shvatili. Zvali su me Paponio što je mješavina između oca i Antonia', priznaje Banderas koji se i danas trudi s bivšom suprugom sudjelovati u obiteljskim proslavama blagdana i posebnim prigodama.

  • +2
Antonio Banderas Izvor: EPA / Autor: ALICIA CIVITA

Prvih godina braka kada su činili peteročlanu obitelj, Antonio se danas prisjeća s velikom radošću.

'Melanie je odlučila ostati doma dok sam ja radio izvan granica SAD-a kako bi njoj i našoj obitelji pružio život koji zaslužuju kao svi drugi. Ne bi bilo pošteno da sam ih tjerao na putovanja diljem svijeta', ističe Banderas koji posljednjih godina s djevojkom Nicole Kimpel živi u Londonu dok mu se obitelj nalazi u Los Angelesu.