PRAVI GOSPODIN

Antonio Banderas o bivšoj supruzi Melanie Griffith: 'Razveli smo se ali ona je moja obitelj i voljet ću je do kad ne umrem'

19.09.2019 u 21:13

Bionic
Reading

Španjolski glumac s holivudskim zvjezdanim statusom punih je 19 godina bio u braku s glumicom Melanie Griffith, a iako danas ima dugu partnericu i sretnu vezu Antonio Banderas ima samo riječi hvale za bivšu suprugu s kojom dijeli kćer

Nedugo nakon što se razveo od dugogodišnje supruge Melanie Griffith, glumac Antonio Banderas sreću je potražio u zagrljaju atraktivne Nizozemke. Već četiri godine u vezi je s 20 godina mlađom Nicole Kimpel, a za razliku od većine u toj situaciji, ostao je u jako dobrim odnosima s bivšom suprugom.

Gotovo dva desetljeća vezale su ih ljubav, sreća i zajedništvo te kćer Stella koju su dobili 1996., a iako su se razdvojili osjećaji nisu skroz nestali.

Španjolski zavodnik u svom je posljednjem razgovoru za Vulture za bivšu suprugu imao samo riječi hvale i time još jednom pokazao koliki je gospodin.

‘Nisam više u braku s Melanie ali ona je moja obitelj. Ona je vjerojatno jedna od mojih boljih prijateljica, ako ne i najbolja koju imam. Pod svoju obitelj smatram i Dakotu, Stellu i Alexandera’, rekao je Banderas.

Antonio Banderas i Melanie Griffith Izvor: Profimedia / Autor: Dyd Fotografos

Prije nego se udala za Banderasa, Griffith je bila u braku s glumcem Don Johnsonom s kojom dijeli 29-godišnju kćer Dakotu Johnson, a vjenčala se i za Stevena Bauera s kojim ima 34-godišnjeg sina Alexandera.

U svom razgovoru za Vulture 59-godišnji Banderas prisjetio se i prvog susreta s Griffith te kazao da se jako zainteresirao za nju.

‘Iako smo se razveli ona je moja obitelj i voljet ću je do kad ne umrem. U kontaktu smo svih ovih godina I uspjeli smo elegantno i prijateljski izvesti ovu razdvojenost. Naša djeca su na to ponosna, a ona su nam na prvom mjestu i jedini prioritet.’