ŠTO ONI KAŽU NA TO?

Prvi poljubac govori da će William i Catherine imati sretan brak

svadba william i kate 29

svadba william i kate 29

Izvor: Reuters / Autor: Press Association/PIXSELL, Reuters

Stručnjak za govor tijela Peter Collett kraljevskim je mladencima, na temelju njihovog prvog poljupca, predvidio dugu i sretnu budućnost
Press Association/PIXSELL, Reuters

Press Association/PIXSELL, Reuters

Izvor: Reuters / Autor: Press Association/PIXSELL, Reuters

Prije nego što su princ William i njegova supruga Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, razmijenili bračne zavjete, vidovnjaci su izračunali da će njihov brak trajati do 2015. godine, no stručnjak za govor tijela Peter Collett kraljevskim je mladencima predvidio dugu i sretnu budućnost, što je pročitao iz njihova prvog poljupca.

Collett ističe da je govor tijela Williama i Catherine bio dijametralno oprečan onome Charlesa i Diane prije 30 godina.

'Na vjenčanju 1981. bilo je mnogo znakova koji su upućivali na to da njihov brak nema sretnu budućnost. Većina tih znakova dolazila je od Charlesa. Izgledao je nesretno, posvećivao je Diani vrlo malo pažnje, a tijekom ceremonije obrisao je oči ne jednom nego dvaput što je znak tuge i kajanja', objasnio je Collett. Slika Williama i Catherine odavala je, nastavlja stručnjak, sasvim drukčiju priču.

'Kada su izgovarali zavjete, gledali su jedno drugo u oči, a često su se pogledavali i tijekom drugih dijelova ceremonije', tvrdi Collett.

Najviše ipak govori prvi bračni poljubac koji su parovi razmijenili na balkonu Buckinghamske palače. Princ Charles navodno se protivio prekidanju tradicije te nije želio poljubiti svoju mladu pred okupljenim mnoštvom. Opuštenija Diana stoga je napravila prvi korak te se nagnula prema njemu i dala mu poljubac tijekom kojega je Charles djelovao ukočeno.

Poljubac Williama i Kate bio je sasvim drukčiji, opušten i pun ljubavi, a imao je čak i dozu seksepila. Njihovu sreću odavalo je i smješkanje nakon prvog, ali i drugog poljupca, zaključuje Peter Collett.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi