MARGO MEDITERAN I ŠUNKA

Prvi mazivi margarini s okusima u Hrvatskoj

09.06.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Zvijezda, jedini hrvatski proizvođač margarina, predstavio je nove proizvode – premium liniju Margo mazivih margarina s okusima. Prva dva proizvoda u novoj liniji su Margo Mediteran i Margo šunka

Okus je jedan od ključnih faktora koje potrošači uzimaju u obzir pri kupnji prehrambenih proizvoda, pa su tako, prema provedenom istraživanju, okusi mediterana i šunke, najviše odgovarali potrošačima u namazima. Upravo zato je Zvijezda odlučila potrošačima ponuditi Margo proizvode s novim, zanimljivim kombinacijama okusa.

Margo Mediteran odlikuje kombinacija aromatičnog mediteranskog začinskog bilja i bogatog okusa margarina, a Margo šunka delikatesni gurmanski namaz obogaćen aromom šunke. Gurmani mogu u njima uživati već i u najjednostavnijoj varijanti - samo s kruhom za dobar početak dana ili večernje druženje uz kratke zalogaje, a mogu biti i izvrsna osnova za bogatije sendviče i ostale ukusne kreacije u svakoj prigodi. Lako maziva tekstura čini Margo s okusima idealnim odabirom za sve one koji nemaju vremena za komplicirane obroke. Mekoća margarina sviđa se i najmlađima, jer im omogućuje da sami, bez puno napora, sebi pripreme obrok. Osim toga, Margo je bogat dobrim mastima koje nam pomažu u održavanju zdravlja srca i krvožilnog sustava, ne sadrži kolesterol te je obogaćen vitaminima A, D i E, zbog čega ima važno mjesto u uravnoteženoj prehrani.

'Margo s okusima prvi je mazivi margarin s okusima u Hrvatskoj proizveden po jedinstvenoj recepturi Zvijezdinih stručnjaka. Uz vodeću tržišnu poziciju, Zvijezda je i lider u inovacijama proizvoda i kontinuirano tržištu predstavljamo novitete prateći svjetske trendove. Sigurni smo da ćemo okusima Mediteran i šunka zadovoljiti preferencije i ukuse svih naših potrošača', pojasnila je direktorica marketinga Ana Štebih

Margo je među deset najsnažnijih brandova robe široke potrošnje u Hrvatskoj i vodeća marka na tržištu margarina. U liniji Margo dosad je bilo četiri proizvoda (Margo Nova, Margo Balance, Margo Aero i Margo Jogurt), a Margo Mediteran i Margo šunka začetnici su nove grane Margo obitelji.