ASHLEY GRAHAM

Prozirno i seksi: Plus size ljepotica obline naglasila čipkom

04.07.2018 u 10:41

Bionic
Reading

Plus size ljepotica Ashley Graham ne krije koliko se dobro osjeća u svojem tijelu, pa se i na pariškom Haute Couture Fashion Weeku prošetala u odvažnoj kombinaciji koja je malo toga ostavljala mašti

Kraljica samopouzdanja ne srami se svojih oblina, pa se na oduševljenje svojih brojnih obožavatelja i u Parizu pojavila u seksi kombinaciji koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

  • +10
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zgodna brineta, jedna od najzaposlenijih plus size modela, žestoka je zagovornica zdravog odnosa prema tijelu te je zbog toga postala uzor mnogim djevojkama i ženama.

  • +24
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Amerikanka nije propustila party magazina Vogue u sklopu pariškog tjedna Haute Couture mode pojavila u all black opravici ukrašenoj čipkom naglasivši bujni dekolte i noge.

  • +36
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neobičnu haljinu na kopčanje, Ashley je uparila sa seksi štiklama na vezivanje, naušnicama i pomno ispeglanom kosom.

'Želim potaknuti promjene koje se tiču uvriježenih standarda ženske ljepote. Sve žene se trebaju uključiti u to. Moramo svi skupa raditi kako bi se promijenilo globalno shvaćanje ženske ljepote', kaže Ashley koja smatra kako ljepota nije stvar veličina.

Lijepa brineta nije ljubiteljica fotošopiranja pa je prilikom snimanja za New York Magazine dala vrlo jasne instrukcije.

'Nemojte mi retuširati celulit. Zadržite ga ako možete, smijete ga čak i povećati!', rekla je tom prigodom Ash dodajući kako utire put novoj generaciji djevojaka za koje je uvjerena da se više neće morati zamarati s takvim problemima.