ODVAŽAN STAJLING

Provokativna kombinacija: Izazovna haljina otkriva više od kupaćeg kostima

06.07.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Poznata trendseterica Chiara Ferragni mamila je poglede na Tjednu visoke mode u Parizu. Nakon što je na reviji Christiana Diora zablistala u romantičnoj haljini cvjetnog uzorka, na reviju modne kuće Fendi pristigla je u provokativnom golišavom izdanju koje podiže temperaturu

Modna blogerica i dizajnerica Chiara Ferragni, kao i svi čije ime nešto znači u modnoj industriji, trenutno boravi u Parizu, u kojem se održava Tjedan visoke mode. Na prestižnu modnu manifestaciju slavna trendseterica pristigla je u provokativnom izdanju u kojem je plijenila pažnju svih prisutnih.

Plavokosa dizajnerica, koja je pokrenula uspješan modni brend cipela, na reviju modne kuće Fendi došla je podržati kolegu i vodeće dizajnersko ime u svijetu mode, Karla Lagerfelda, koji za luksuznu talijansku modnu kuću kreira više od pola stoljeća.

Fendi baby girl @fendi #TheBlondeSaladGoesToParis

Objavu dijeli Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Kako i priliči, talijanska ljepotica za reviju je odabrala prozirnu crnu midi haljinu od tila, ispod koje je nosila izazovan bodi dubokog dekoltea koji, usudili bismo se reći, otkriva i više od minijaturnog kupaćeg kostima. Iako je zanosna plavuša pokrila sve strateške dijelove tijela, ovo izazovno izdanje mnogima je zagolicalo maštu.

  • +9
Chiara Ferragni na reviji modne kuće Fendi u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz atraktivnu lepršavu haljinu, dizajnerica je odjenula visoke crvene čizme do iznad koljena, koje su podignule ionako upečatljiv outfit. Utjecajna trendseterica, koja se nedavno zaručila za talijanskog repera Fedeza, upotpunila je cjelokupan stajling chic zlatnim lančićima.