MODNA PARADA

Najbolji stylinzi najvećih svjetskih trendseterica

06.03.2016 u 07:37

  • +16

Moda s pariških ulica

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Najnovije izdanje pariškog Tjedna mode u punom je zamahu, a priliku za pokazivanje svog stila na pariškim ulicama i ovoga puta nisu propustile svjetski poznate trendseterice - utjecajne blogerice, biznismenke i supruge milijardera

Jedna od najpoznatijih blogerica, koja ne propušta pariški Tjedan mode, svakako je Chiara Ferragni. Lijepa Talijanka ni ovoga puta nije razočarala pažljivo osmišljenim modnim kombinacijama s kojima je stekla preko četiri milijuna vjernih pratitelja na društvenim mrežama. Chiara je na pariškom Tjednu mode još jednom dokazala svoju ljubav prema eksperimentiranju i modnim igranjima, od kojih će svakako biti zapamćen outfit s kojim se pojavila na predstavljanju nove kolekcije modne kuće Chloe.

Kao prava Boho šik djevojka, Chiara je pariške ulice obilježila odabravši predimenzioniranu košulju s prerađenim paisley uzorkom i čipkasti šorc, začinivši kombinaciju čizmama do koljena, bandanom preko glave i parom avijatičarskih naočala. Kombinaciju s kojom je odavala dojam prave rock zvijezde, ubrzo je zamijenila ultrakratkom narančastom haljinicom za pojavljivanje na reviji modne kuće Balmain.

Za nešto drugačije izdanje od onog kakvog je prezentirala Chiara, odlučila se miljenica modnog svijeta Olivia Palermo. Ova stajliš Amerikanka koja je nedavno izbacila vlastitu kolekciju 'Chelsea28' za brend Nordstorm, ponovo nije razočarala. Poznata po svom koketiranju sa skupocjenim i cjenovno prihvatljivijim krpicama, nanovo je prezentirala svoj elegantan stil koji je ovoga puta gradila oko crnih gležnjača u špic s visokom potpeticom. Omiljena modna ikona mnogih, nanovo je iskazala svoju vještinu nepogrešivog spajanja naizgled nespojivih krpica.

Jedna od vodećih poslovnih žena i trendseterica, ruskinja Miroslava Duma također nije propustila priliku za prisustvovanje brojnim revijama pariškog Tjedna mode. Svoje prisustvo Miroslava je obilježila upečatljivim stylinzima od kojih se istaknuo onaj u znaku kaputa sa životinjskim printom na reviji modne kuće Chloe.

Ruskinja s londonskom adresom i velika Miroslavina prijateljica Elena Perminova, nakon udaje za milijardera Aleksandera Lebedeva, već nekoliko godina neizostavna je na svim bitnim revijama modnih prijestolnica. Na najnovijem izdanju pariškog Tjedna mode, Elena je ponovno iskoristila priliku za pokazivanje skupocjenih krpica. Lijepa Ruskinja koja se ponekad okuša u ulozi modela, ovoga puta je kombinacije bazirala na bež i bijelim tonovima koje je nakratko zamijenila seksi crnom haljinom i krznenim kaputom za pojavljivanje na Balmainovoj zabavi.

Mlada i jednako modno utjecajna Švicarka Kristina Bazan također nije propustila priliku za pokazivanje modnih kombinacija na pariškim ulicama. Mlađahna Švicarka osnivačica je bloga Kayture koji joj je prošle godine priskrbio ekskluzivni ugovor s kozmetičkom tvrtkom L' Oreal.

Minimalistički pristup modi Kristina je prezentirala uz upečatljive modne dodatke, poput trendovskih mini torbica, koji su pažljivo pratili pomno složene kombinacije.