LJETNI KAMPOVI MALI SPORTAŠI

Provedite zabavan, siguran i edukativan tjedan s Malim sportašima!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sportska akademija Mali sportaši tijekom ljeta organizira tri različita kampa; Univerzalni sportsko edukativni kamp na Šalati i Mladosti, Tenis kamp i Kamp robotike na Šalati

Univerzalni kamp se održava na dvije lokacije, na Šalati te u Sportskom parku Mladost, a kamp je namijenjen za djecu od pet do dvanaest godina. Tenis kamp i Kamp robotike se održava na Šalati, a kampovi su namijenjeni za djecu od sedam i više godina. Program u ljetnim kampovima Mali sportaši vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Ljetni kampovi u Zagrebu traju pet dana, od ponedjeljak do petka, od 8:30 do 16:30, u više termina.

U program univerzalnog kampa u Zagrebu uključen je širok spektar sportskih aktivnosti (atletika, gimnastika, košarka, hokej, nogomet, rukomet, odbojka, tenis, badminton, judo, stolni tenis, biciklizam i rolanje) i kreativnih radionica (mali istraživači, ples i glazba, dramska i likovna radionica te upoznavanje s florom i faunom). Prilikom prijave polaznici sami odabiru aktivnosti u kojima žele sudjelovati.

Mali sportaši 2019.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zajedničko za sve polaznike je svakodnevna popodnevna zabava na bazenu te izlet na Medvednicu.

Polaznike kampova kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece. Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina.

Na kraju, polaznici iz kampa odlaze puni dojmova i lijepih uspomena, a da bi veselje bilo potpuno, polaznici će dobiti i zaslužene diplome, fotografije te vrijedan poklon paket partnera kampa.

Osim kampova u Zagrebu, Mali sportaši organiziraju i Ljetni kamp u Novalji koji se održava od 21. do 24. lipnja. Mali sportaši, za vrijeme održavanja kampa u Novalji nude i obiteljsko ljetovanje sa smještajem za polaznike koji će u Novalju doći iz drugih krajeva Hrvatske.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prijave su u tijeku i broj mjesta u pojedinom terminu je ograničen. Više informacija i prijavnicu potražite na malisportasi.hr, također, sve dodatne informacije možete saznati i od voditelja kampa na mail / 091 887 6246.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!