ZA SVE PRIGODE

Pronašli smo haljinu koju možete nositi na sto i jedan način

29.07.2020 u 09:53

Bionic
Reading

U potrazi za ljetnom odjećom koju bismo voljeli pospremiti u svoj ormar naišli smo na idealnu ljetnu haljinu koju možete isfurati na sto i jedan način. Ovaj model haljine izazvao je veliku pažnju žena diljem svijeta, a mi imamo nekoliko prijedloga kako je nositi

Kada kupujete ljetnu garderobu, važno je pronaći komade koji su lagani, udobni, stajliš i svestrani. Sve to pronašli smo u Goodthreads Georgette midi haljini koja je na Amazonu izazvala ogromnu pažnju.

Riječ je o haljini 'A' kroja s tankim naramenicama i ravno rezanim dekolteom koja odlično pristaje svakoj figuri, a upravo je to razlog zašto ova haljina uživa tako veliku pažnju žena. Sve one koje su je kupile oduševljene su njome, a najveći plus je taj što haljina ima džepove u koje možete potrpati mobitel, ključeve i sve one sitne stvar koje obične teško pronalazite u torbi.

Haljina je idealna za razne prigode, bilo da je riječ o šetnji kvartom, ispijanja kave na špici, odlaska na plažu ili uživanja na pikniku. Toliko je svestrana da ćete je uz pomoć modnih dodataka i pokojeg komada odjeće lako prenamijeniti iz večernje u dnevnu haljinu i obrnuto.

Preko haljine prebacite košuljicu kratkih rukava i zavežite je u čvor te uskočite u omiljene tenisice i spremni ste za uživanje u prirodi. Kada padne mrak odbacite košulju, a tenisice zamijenite sandalama na petu i tek tako spremni ste za večeru ili izlazak u klub.

Ispod haljine možete odjenuti i običnu bijelu majicu na kratke rukave te je isfurati za na posao, a ako tražite stajling za plažu jednostavno navucite na sebe haljinu i uskočite u japanke i spremni ste za polazak.

Haljina se na Amazonu prodaje po cijeni od oko 260 kuna i dostupna je u šest kombinacija boja i uzoraka, a najbolji dio je taj što dolazi u rasponu veličina od XS do XXL.