UPEČATLJIVI MODELI

Jedna od najpopularnijih haljina 2019. godine sada je dobila svoje jeftinije verzije

28.07.2020 u 13:52

Bionic
Reading

Zahvaljujući velikom modnom utjecaju 'it' djevojaka današnjice i street style zvijezdi, pojedini odjevni komadi uspijevaju zaraditi ogroman publicitet i naklonost modnih ovisnica diljem svijeta

Kada govorimo o modelima haljina, prošlogodišnje ljetne sezone u moru ponuđenih opcija veliku popularnost u modnim krugovima ostvarila je takozvana haljina Lacey s potpisom američkog brenda Reformation.

Spomenuti model haljine u plavoj boji i s romantičnim detaljima, u znaku puf rukava i cvjetnog uzorka, prošlog ljeta priskrbio si je vojsku slavnih obožavateljica na čelu s Kaiom Gerber, američkom manekenkom i nasljednicom supermodela Cindy Crawford.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mala plava haljina ukrašena cvjetnim uzorkom postala je konstanta na našem Instagram feedu i u ormarima brojnih zaljubljenica u modu, a poučeni velikim prošlogodišnjim uspjehom modela Lacey, brojni high street brendovi odlučili su ju replicirati i u ponešto izmijenjenom izdanju predstaviti u aktualnim kolekcijama.

Jedan od njih je, mnogim damama omiljeni, španjolski brend Zara, u svoju ponudu uvrstivši čak dva modela haljina koji izgledom imitiraju prošlogodišnji viralni model s potpisom brenda Reformation.

Prva haljina po cijeni od 300 kuna ističe se dužim puf rukavima, V-izrezom dekoltea i rastezljivim detaljem u struku koji naglašava struk, a krasi ga i detalj gumbi smješten po sredini kreacije, dok drugi predstavljeni model, po cijeni od 230 kuna, u potpunosti slijedi siluetu haljine Lacey, no umjesto cvjetnoga krasi ju bezvremenski uzorak točkica.