KAO STVORENE ZA LJETO

Pronađite modnu inspiraciju: Evo kako slavne ljepotice nose maksi haljine

06.05.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Prozračne, lagane i šarmantne maksi haljine bezvremenski su modni klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a slavne ljepotice obožavaju ih nositi upravo iz tih razloga

Iako posljednjih godina trendseterice prednost daju midi modelima, maksi haljine godinama unazad slove kao najdraži ljetni komad širom svijeta. Sigurni smo kako svaka žena ima barem jednu dugu haljinu u svom ormaru, jer je prvenstveno ugodna za nošenje.

No nije to jedini razlog zbog kojih im ni slavne ljepotice ne mogu odoljeti. Zbog toga što su dugačke i imaju ležeran kroj s raznim varijacijama, svaka žena može pronaći model u kojem se dobro osjeća. Tako uvijek možete birati između više boja i uzoraka, rezanih modela ispod grudi te širih ili užih krojeva. U gornjem dijelu haljine mogu biti sa ili bez naramenica, što će opet svaka dama odabrati prema svojim željama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The house dress is back, people.

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

I možda najbolji dio priče o maksi haljinama je taj da se lako mogu pretvoriti kombinaciju koja vam treba u određenom trenutku. Doslovce je možete nositi na plažu s japankama, a kasnije uz pomoć štikli ili cipela na putu petu te nakita u trenu prenamijeniti za večernji izlazak.

Upravo je zato sasvim logično da slavne ljepotice obožavaju duge haljine, jer jedan komad rješava sve njihove probleme za izlazak u javnost. 

  • +36
Slavne ljepotice u maksi haljinama Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia