ŽESNSTVENe I ROMANTIČNe

Teško im je odoljeti: Haljine s cvjetnim printom nikad nisu bile privlačnije

03.05.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Vjerujemo da ne možete više dočekati da uskočite u lepršave haljine koje imate u ormaru, a ako ste poput nas onda ste zasigurno na svoj virtualni popis stavile i nekoliko novih modela. Tek tako, za neke bolje dane koji su pred nama

Nakon toliko dana provedenih u svoja četiri zida i beskrajnog niza kućnih izdanja, nije ni čudo da maštamo o haljinama, makar ih prošetali tek do obližnje voćarne. A baš kao u inat, čini se da su sezone ljepše no ikad. Stoga smo za sve one lijepe dane pred nama izdvojili nekoliko najprivlačnijih modela s neodoljivim cvjetnim printom

Romantične i lepršave haljine s veselim cvjetnim printom zadnjih su tjedana preplavile omiljene web trgovine. Ponuda je nevjerojatno bogata pa nikad nije bilo lakše pronaći model baš po svom guštu. Pomaže, naravno i činjenica da imamo višak vremena pa strpljivije no ikad surfamo omiljenim trgovinama.

Topliji mjeseci nezamislivi su bez vječnog cvjetnog printa, a u svojim kolekcijama imaju ga svi vodeći modni dizajneri, od Michaela Korsa, preko kraljice boho chica Isabel Marant do Guccija.

Nezaobilazne su i u ponudi popularnih brendova omiljenim među svim generacijama. Uostalom, haljina s cvjetnim printom odavno spada u modne klasike i nikad neće biti klišej.

Ove sezone na cijeni je udobnost pa ih hrabro kombinirajte s tenisicama, popularnim sportskim sandalama, ali i chic sandalama. Nose se doslovno uz sve, a one boho looka savršeno će izgledati uz gležnjače ili kaubojke. Opcija je mnogo, a na vama je samo da odaberete ono u čemu ćete se najbolje osjećati.

  • +29
Haljine s cvjetnim printom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo