MARIJA BORIĆ:

Promijenila bih možda jedino odabir pjesama

06.05.2011 u 08:00

Bionic
Reading

U subotu završava popularni šou 'Zvijezde pjevaju', a glumica tvrdi da nema velika očekivanja od završne večeri

Marija Borić, finalistica šoua 'Zvijezde pjevaju', nije mistificirala probe s partnerom Ervinom Baučićem, već je vrlo jednostavno odgovorila da se pripremaju 'pjevajući svaki dan'. Kao i u prethodnim emisijama, odjevne kombinacije prepustila je u ruke stručnom timu.

'Stajling ide u dogovoru sa stilisticom Natašom Cvekler, ona predloži, a ja odmah prihvatim. Uglavnom mi je bitno da se dobro osjećam, a kako drugi vide moje kombinacije na sceni, ne zanima me previše. Uglavnom, sve što sam nosila u prethodnim emisijama jako mi se sviđa. Najvažnije mi je bilo da se osjećam ugodno i opušteno, da mi ništa ne smeta', objasnila je glumica koja priznaje da pjevačko umijeće i nadarenost nisu jedini kriteriji pobjede ili postizanja vidljivih rezultata:

'Presudan je faktor X. Svaki čovjek koji na sceni glumi ili pleše ulaže, uz talent, i puno rada, ali potrebna je i karizma. Ne može svatko povesti ljude. Ne znam jesmo li Ervin i ja uspjeli uhvatiti taj posebni trenutak, ali drago mi je da je puno ljudi glasalo za nas i da smo dospjeli u finale', objašnjava Marija koja će se u finalu sukobiti s glumačkom kolegicom Natašom Janjić i njezinim partnerom Markom Toljom

'Nisam koristila glumačka sredstva, u šou sam to ja - Marija Borić - i tamo samo pjevam. Naravno, svaku pjesmu sam pokušala provući kroz neku svoju osobnu vizuru, a važno je bilo da sam se u konačnici osjećala dobro na sceni. Možda bi promijenila jedino odabir pjesama, ali ništa više', tvrdi Marija i zaključuje:

'Za finale nemam posebna očekivanja, želim samo da pjesme što bolje zvuče i da ih uspijemo što bolje otpjevati. Dat ću od sebe sve što imam i čime baratam, a što će se dogoditi i tko će pobijediti, nije toliko bitno.'