u chic nijansama

Proljetni hit: Ove udobne hlače nose se na sve, a koštaju tek 20 eura

19.04.2024 u 08:44

Bionic
Reading

Cargo hlače nezaobilazan su modni komad za sve ljubiteljice ležernog stila te sjajna opcija za cool stajlinge ulične mode

High street modne trgovine uvijek su vrelo inspiracije za pronalazak hit komada koji se nose iznova i iznova u kombinacijama ulične mode, a velika prednost jest i njihova pristupačna cijena.

Među hit komadima s polica mnogima omiljenog H&M-a trenutno možete pronaći i udobne cargo hlače u chic krem nijansi koje se lakoćom kombiniraju na gotovo sve komade, što ih čini iznimno svestranom opcijom i vrlo poželjnim komadom svakoj garderobi.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Cargo hlače modni su klasik s kojim ne možete pogriješiti jer je riječ o modelu koji je dovoljno elegantan za nošenje na poslovnim sastancima, posebno usklađen s otmjenom bluzom, dok u spoju s klasičnim T-shirtom ili puloverom djeluje dovoljno ležerno za nošenje u opuštenim šetnjama gradom.

Poseban favorit jest upravo H&M-ov model u krem boji koji odiše visokim stilom, no iste hlače pronaći ćete i u raznim neutralnim nijansama poput smeđe, sive te posve bijele boje, a sve po cijeni od 19,99 eura.

Odlično će izgledati nošene uz tenisice, kao što je pokazala glumica Mila Kunis koja je u cargo hlačama osvanula u kombinaciji upravo s modernim bijelim parom te traper jaknom, a prilikom stiliziranja otmjenijih outfita, uskladite ih s trendovskim mokasinkama ili udobnim balerinkama.