MARIJANA O GLASINAMA:

'Prokleto sam dobro'

05.06.2013 u 12:53

Bionic
Reading

Najpoznatiji BB ljubavni par Marijana i Nemeš ipak su zajedno. Iako je srpski Svet uz simboličan naslov 'Umjesto svadbe - adio Mare: Marijana i Nemeš prekinuli' pokrenuo pravu medijsku lavinu, čini se da kod Marijane i Nemeša još stanuje ljubav

'Tužno mi je naklapanje i demantiranje. Ma neka pišu što god žele', komentirala je Marijana Kovačević napise da su ona i Nikola Nemešević prekinuli ljubavnu vezu, piše 24 sata.

Razlog za prekid veze navodno je to što je, prema pisanju tabloida, Marijana potrošila 104.700 eura, koliko je osvojila pobjedom u 'Big Brotheru'. No Šibenčanka je na svom profilu na Facebooku jasno poručila da joj je žao što mora razočarati sve koji joj pregledavaju profil u nadi da će saznati da joj je loše jer je ona 'prokleto dobro'. Uz citat je objavila fotografiju vještice.

Oglasio se i Nemeš. 'Alo, dušmani, što se ložite, raskidi, velika potrošnja love i ostale gluposti? Radnim danima u Beogradu, vikendima u Zagrebu, a do Milana samo rekreativno', napisao je na društvenoj mreži Nikola Nemešević Nemeš, priloživši i link na članak objavljen u Svetu.