VRUĆA UVERTIRA

Procurile prve fotke iz pornića Playboyeve zečice

13.05.2010 u 19:49

Bionic
Reading

Fotografije iz porno uratka plavokose Playboyeve zečice Kendre Wilkinson procurile su u javnost, a za očekivati je i da će sporni video ili više njih, kako se u zadnje vrijeme spominje, uskoro ugledati svjetlo dana

Vivid Entertainment koji planira prodavati Kendrine vruće video uratke pod nazivom 'Kendra Exposed' pustila je u javnost prve fotografije ne baš sjajne rezolucije na kojima je Kendra gola i u seksi pozama.

Dvadesetčetverogodišnja zečica imal je 18 godina kada je snimala te porniće, a sudeći po kvaliteti fotografija, očito se radi o filmićima iz kućne radinosti vrlo loše kvalitete. No sve se češće spominje da se radi o nekoliko filmića, a u jednom od njih Kendra navodno uživa u seksualnim aktivnostima s nekoliko muškaraca odjednom.

Kendra je slavu stekla kao jedna od Hefnerovih djevojaka, a sudjelovala je u reality showu 'Djevojke iz susjedstva' koji se bavio suživotom Hugha Hefnera i njegovih triju plavokosih djevojaka.

Emisija se prestala snimati prošle godine, Kendra se u međuvremenu udala za igrača američkog nogometa Hanka Basketta s kojim je dobila dijete.