NEK' SE SVE PUŠI U KREVETU

Probudite seksualnu zvijer u sebi

06.11.2013 u 07:25

Bionic
Reading

Donosimo vam nekoliko ideja koje će vam pomoći da postanete prava seksualna zvijer

Teško je razmišljati o grešnom i strastvenom seksu ako ste već dugo u vezi i znate sve jedno o drugome. Iako je teško, nije nemoguće. Donosimo vam nekoliko trikova koji će vas nepogrešivo odvesti do grešnog seksa o kojemu, priznajte, već dulje vrijeme maštate.

Neka bude brzo

Brzina može biti snažan afrodizijak. Počastite se seksom na brzaka. Primjerice, kada ujutro žurite na posao, bacite se jedno na drugo u kupaonici. Znate da nemate vremena i da bi moglo biti problema ako zakasnite na posao, ali baš to pridonosi uzbudljivu seksu na brzaka. Oni koji ga prakticiraju kažu da je jedan od najboljih načina za razbijanje monotonije u dugim vezama. Isprobajte!

Masturbacija kao show

Mnogi muškarci maštaju o tome da gledaju svoju partnericu dok masturbira. Mnogim ženama pak to ne pada na pamet učiniti pred muškarcem. Razumljivo, jer to je vrhunski čin intimnosti. No ako imate dovoljno međusobnog povjerena i bliskosti, pokažite mu kako to radite, ali mu napomenite da vas ne smije dirati. Smije samo gledati. Vjerujte, za njega će to biti prizor za pamćenje koji će još dugo imati i funkciju afrodizijaka. Uživajte!


Pristojno zavođenje

Iako će vas neki savjetovati da partnera ne pitate, primjerice, smijete li ga dotaknuti po torzu ili stisnuti za bedra, to biste ipak trebali napraviti. Zašto? Stručnjaci kažu da u dugim vezama dozvola za traženje određenog poteza tijekom seksa stvara osjećaj novoga. Imate dojam da ste se tek upoznali pa i ne znate što sve smijete. To svakako povećava uzbuđenje. Dakle, idući put dragoga ili dragu pitajte primjerice: 'Smijem li ti grickati bradavice?'

Sirova snaga

Žene vole kada im se kaže da su nježniji spol, jer ta ženstvena strana čuči u svakoj pa i onoj najžešćoj feministici. Međutim, i žene mogu biti grešne zvijeri. Oslobodite to u sebi katkada. Zgrabite partnera iznenada, dok gleda TV, čvrsto ga stisnite, budite pomalo agresivne i napravite što god želite. Budite snažna amazonka koja će mu isisati život. Ako imate hrabrosti, cijelu akciju popratite i prigodnim riječima. Nabrajate mu sve što ćete mu raditi. I ne brinite se da će misliti da niste normalni jer ovaj savjet dokazano pali!