PETICA ZA STIL

Priznajte, ljepšu trudnicu od nje dugo niste vidjeli

13.12.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Kate Middleton očekuje drugo dijete i u drugom je stanju oko pet mjeseci, a osim što je svi hvale govoreći da je prelijepa trudnica, ne izostaje ni petica za stil

Nakon što je rodila malenog Georgea u srpnju 2013. godine te izašla iz bolnice u plavoj haljini bez skrivanja trbuha Kate Middleton slomila je srca i najzahtjevnijih modnih kritičara jer nije hinila da ima savršenu liniju, a haljina koju je odabrala vrlo je podsjećala na onu kakvu je nosila princeza Diana u istoj prilici te joj je na taj način odala malu počast.

Modna ikona, poznata po uspješnom kombiniranju odjeće iz lanaca ulične mode sa skupocjenim krpicama, nakon poroda vrlo se brzo vratila u formu, a u sadašnjoj trudnoći zaista sjaji. Kate točno zna što odjenuti da istakne svoje lijepo tijelo, a da ne bude vulgarna, te da je u skladu s kraljevskim protokolima.

U ove hladnije dane, kada joj se trbuščić već lijepo nazire, Kate najradije bira kaputiće duljine do koljena A kroja tako da joj bude udobno, a njezine vitke noge, na koje je navodno 'pao' i sam princ William, još uvijek su u prvom planu. Jednako tako će za manje formalna druženja u dnevnim varijantama birati haljine sličnog kroja, a budući da se uopće nije udebljala, trbuščić joj je jedva primjetan.

Vojvotkinja od Cambridgea oduševila je i svojim outfitima za prvi službeni posjet Americi, u kojoj je bila nekoliko posljednjih dana. Uz skupocjeni Mulberryjev pink kaputić odlično je kombinirala crnu trudničku haljinu Seraphine, čija je cijena tek 600 kuna, i opet dokazala da za dobar stil nije bitan novac.