PILAR DE ARCE

Privlače poglede: Ove hlače izgledaju fantastično bez obzira imate li 20 ili 50

21.08.2023 u 15:24

Bionic
Reading

Španjolka Pilar De Arce, 50 plus modna ikona iz San Sebastiana, dobro je poznata po svojim odličnim modnim kombinacijama te one često uključuju odjeću iz svima pristupačnih high street trgovina

Pilar rado eksperimentira odvažnim modnim komadima te nerijetko nosi ono što se mnogi ne bi usudili i to radi s puno stila, pa ne čudi da je njezin Instagram sve popularniji.

Ponovno je svoje brojne obožavatelje iznenadila cool stajlingom kojem je nemoguće naći zamjerke, a prikladan je bez obzira imate li 20 ili 50.

Najnoviji stajling izazvao je brojne pozitivne komentare, a radi se o nekoliko vješto kombiniranih komada poput hlača metalnog sjaja i ženstvenog sakoa s kopčanjem na preklop, i to u crvenoj boji.

  • +15
Elegantne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Markantna brineta je ovaj stajling, idealan i za večernju prigodu ili ako ste primjerice pozvani na vjenčanje, zaokružila elegantnim salonkama i svojim omiljenim modnim dodatkom - sunčanim naočalama tankih okvira i decentnim nakitom.

'Danas u crvenoj i srebrnoj', poručila je pedeset plus modna ikona koja redovito oduševljava svojim modnim izborima.

Ako vam je ovakav look ipak previše edgy, nećete pogriješiti i ako statement hlače kombinirate s crnim topom - tako jednostavno, a tako efektno.