BESPRIJEKORNO DOTJERANE

Na crvenom tepihu u Sarajevu one su imale najzapaženija izdanja

21.08.2023 u 12:25

Bionic
Reading

Kao i svake godine, osim brojnih svjetskih i regionalnih premijera, crveni tepih Filmskog festivala u Sarajevu uvijek donosi zanimljiva modna izdanja

Domaći glumci Tihana Lazović i Slavko Sobin na 29. Sarajevo film festivalu predstavljali su svoje najnovije filmove 'Samo kad se smijem', kao i film 'Smrt djevojčice sa žigicama', u kojem on igra. Svojim inovativnim modnim igrama Tihana i Slavko pokazali su da red carpet izdanja nisu rezervirana samo za svečane haljine i klasična muška odijela. Glumce je za pojavljivanja na crvenom tepihu odjenula domaća dizajnerica Lana Puljić, a koja stoji iza brenda Lokomotiva.

Glumica Iva Jerković pojavila se u haljini domaćeg brenda Gossip, spajajući jednostavnost i ženstvenost, dok je u kreaciji brenda Becha Design zablistala bosanskohercegovačka glumica Nadine Mičić.

Veteranka sarajevskog crvenog tepiha Jasna Đuričić još jednom je oduševila u raskošnoj kreaciji poznatog bosanskohercegovačkog brenda Kaftan Studio, u čijoj je haljini zadnje večeri zablistala i Emina Ganić.

Na premijeri filma 'Tigar' glumica Petra Kurtela ponovno je pokazala modnu autentičnost, ali i smjelost, u efektnom kombinezonu modnog dvojca Envy Room.

  • +8
Slavni na crvenom tepihu SFF-a Izvor: Licencirane fotografije / Autor: SFF