PREKRASNA ŽENA

Prirodna ljepota Penelope Cruz je zadivljujuća

09.09.2015 u 11:32

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska diva Penelope Cruz pokazala je svoju divlju stranu u seksi haljini s uzorkom leoparda, a sve to na premijeri novog filma 'Ma Ma'

Prelijepa Penelope Cruz pozirala je na crvenom tepihu u Madridu i pokazala zavidno vitku liniju u seksi crnoj haljini koja ima prozirne dijelove s uzorkom leoparda. Iako se radi o animal printu, zgodna je Španjolka bila itekako elegantna u haljini omiljene dizajnerice slavnih - Stelle McCartney

Klasični kroj duljine do koljena te fine crne cipele ublažili suživotinjski uzorak, a glumica je k tome dodala i dijamantne naušnice. Kosu je raspustila, a s lica nije skidala širok osmijeh.
Prije početka ovog ljeta Penelope se odmarala u Australiji, a mediji su nahvalili njenu vitku liniju koju je pokazala na plaži u kupaćem kostimu.

Četrdesetjednogodišnja zvijezda na premijeri filma pozirala je uz redatelja Julija Medema te kolegu glumca Asiera Exteandija. Suprug Javier Bardem ovaj put nije bio uz nju, a moguće je da je kod kuće čuvao kćerkicu i sina, Lunu i Lea.

Nakon što je 2013. rodila drugo dijete, uspješna glumica, koja sve češće vrijeme provodi iza kamere i želi producirati, ali i režirati, vitku je liniju postupno vratila mediteranskom prehranom i vježbanjem.

Inače je zaštitno lice poznatog brenda Lancomea, a jednom je prilikom rekla kako besane noći zbog djece na licu sakriva njihovom podlogom Nude Miracle. Od omiljenih parfema najradije nosi Trésor. Kaže kako ga koristi od 13. godine jer ga je tada dobila za rođendan od roditelja.