kate upton

Pripijena haljina jedva je ukrotila obline putene glumice

24.08.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Glumica i model Kate Upton na premijeri filma 'The Layover' našla se u centru pažnje, no ne zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu, već zbog svoje modne kombinacije. Putena ljepotica osvanula je u haljini koja je jedva ukrotila njezine raskošne obline

Glumica Kate Upton mamila je poglede na premijeri svog novog filma 'The Layover', u kojem ona i Alexandra Daddario utjelovljuju prijateljice koje u želji za odmorom otputuju u St. Louis, no djevojke ni ne sumnjaju da će se na tom putovanju zaljubiti u istog muškarca koji će ih toliko zaludjeti da će između njih uskoro započeti nadmetanje svim raspoloživim sredstvima.

Fatalna plavuša stigla je na premijeru filma u Los Angelesu u pripijenoj čipkastoj midi haljini modne kuće J. Mendel, a uskladila ju je s elegantnim crnim sandalama na petu s potpisom modne kuće Giuseppe Zanotti i torbicom dizajnera Edieja Parkera. Crnu kombinaciju glumica je začinila decentnim srebrnim nakitom i crvenim ružem, nepogrešivim odabirom u svakoj prilici.

Iako se u filmu Upton i Daddario nadmeću u tome koja će svojim izgledom osvojiti plavokosog zavodnika, glumca Matta Barra, 25-godišnja Upton, koja je svoju karijeru započela kao model, nesumnjivo je odnijela pobjedu kao kraljica crvenog tepiha. Pripijena haljina jedva je obuzdala raskošne obline slavne ljepotice i teško da su one ostavile ravnodušnim muški dio publike.

  • +9
Kate Upton na premijeri filma 'The Layover' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Komedija koja uskoro dolazi na kinoplatna sigurno neće razočarati ljubitelje smijeha i dobre zabave, a kada u obzir uzmemo i to da je u prvom planu putena te 182 centimetra visoka Kate Upton, vjerujemo da će kinoblagajne zadovoljno trljati ruke.