PRAVA PALAČA

Kate Upton i Verlander kupilii dom za pet milijuna dolara

02.12.2016 u 21:28

Bionic
Reading

Život je očito bajka za 24-godišnju Kate Upton i 33-godišnjeg igrača bejzbola Justina Verlandera. Par je upravo kupio novi dom za gotovo pet i pol milijuna dolara

Kate Upton i njezin zaručnik Justin Verlander napravili su prilično ozbiljan korak u svojoj vezi – kupili su dom vrijedan više od pet milijuna dolara. U pitanju je prava palača u Beverly Hillsu od oko 500 četvornih metara s pet spavaćih soba i šest kupaonica.

Novi dom zvjezdanog para ima bazen, tenisko igralište, kuhinju vrijednu svjetskog kuhara te ogromnu dnevnu sobu s francuskim prozorima. Glavna spavaća soba ima zasebne kupaonice i toalete pa neće biti čekanja dok netko brije noge ili bradu. Veliko dvorište kao stvoreno je za njihova boksera.

'Justin voli životinje, no ne želi mi ispuniti san o deset pasa. Za sad je postavio ograničenje na tri psa', rekla je Kate Upton

Par se počeo romantično viđati prije četiri godine, a zaručili su se 2016. Datum vjenčanja još nije poznat, no s obzirom na dom od pet milijuna dolara, definitivno se bliži.