'MANJE JE VIŠE'

Princeza Charlene plijenila elegancijom: Jednostavnu haljinu 'podigla' efektnim dodacima

13.11.2023 u 12:29

  • +2

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Monegaška kneževska obitelj ove se subote okupila na završnoj svečanosti Festivala des Étoilés u restoranu Salle Empire

Četiri zvjezdana chefa, Alain Ducasse, Yannick Alléno, Marcel Ravin i Dominique Lory, mobilizirana su za pripremu glamurozne večere s poznatim gostima iz redova monegaške kneževske obitelji.

Princ Albert na ovo je događanje stigao u pratnji princeze Charlene koja je za tu prigodu plijenila elegancijom u minimalističkom, ali krajnje efektnom izdanju.

Njega je postigla odabirom duge, crne haljine sa širokim kimono rukavima i zavodljivim V-izrezom na leđima, dopunivši ju crnim kožnim remenom i minijaturnom torbicom clutch - dodacima s potpisom Jimmyja Chooa.

Spomenuta kreacija nosi naziv Elmo, djelo je talijanskog brenda Max Mara i novi je ulov monegaške princeze Charlene, a u prodaji se još uvijek nalazi po cijeni nešto manjoj od 800 eura.

Poznatom paru na prestižnoj večeri društvo je pravio Louis, sin monegaške princeze Stéphanie, koji se u restoranu Salle Empire pojavio u pratnji supruge Marie Ducruet.

Majka sedmomjesečne Victoire na ovom glamuroznom događanju nosila je dugu tamnu koktel haljinu s dugim rukavima naglašenim šljokicama.