U CRNOM BARŠUNU

Strina princa Williama uspjela modno zasjeniti Kate Middleton

12.11.2023 u 14:42

  • +2

Kate Middleton i vojvotkinja od Edinburgha

Izvor: Profimedia / Autor: I-IMAGES / EYEVINE / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U londonskom Royal Albert Hallu i ove je godine održana tradicionalna svečanost 'Royal British Legion Festival of Remembrance' u sklopu obilježavanja Dana sjećanja na kraj Prvog svjetskog rata

Osim otkrivanja spomenika kraljici Elizabeti II i princu Philipu, ovogodišnja svečanost ostat će upamćena i po modnim odabirima dama s britanskog kraljevskog dvora.

Princeza od Walesa, Kate Middleton, odala je dirljivu počast pokojnoj kraljici noseći bisernu ogrlicu i odgovarajuće naušnice iz njezine impresivne kolekcije nakita, kao i broševe poput neizostavnog crvenog maka.

Nakitom iz kraljičine kolekcije britanska miljenica naglasila je već viđenim modelom crne haljine plisiranog kroja, koja stiže s potpisom dizajnerice Emilie Wickstead, u paru s crnim salonkama brenda Aquazzura.

Prigodno izdanje 41- godišnje princeze, međutim, uspjela je zasjeniti strina njezina supruga, vojvotkinja od Edinburgha.

Stajlingom omiljene snahe pokojne kraljice dominirala je duga haljina od crnog baršuna, s detaljem visokog ovratnika i prozirnih rukava od tila s uzorkom.

Riječ je o kreaciji s potpisom londonskog brenda ME+EM koju do sada nije imala priliku nositi.

Uz nju nosila je nekoliko sjajnih broševa, uključujući crveni mak koji predstavlja dobrotvornu organizaciju The Royal British Legion.