SAVRŠENA KOMBINACIJA

Princeza Charlene ima novu frizuru, ali i savršen ogrtač od kašmira

21.01.2024 u 22:44

Bionic
Reading

U svom novom pojavljivanju s obitelji princeza Charlene javnosti je predstavila i svoj novi imidž. Budući da s kratkom kosom nema previše mogućnosti, ovoga puta odlučila je razdjeljak, koji inače nosi sa strane, prebaciti na sredinu i nije pogriješila

Nakon što je siječanj započela obiteljskim odlaskom na 46. Međunarodni cirkuski festival u Monte Carlu, monegaška princeza Charlene sada se pridružila princu Albertu i blizancima, princu Jacquesu i princezi Gabrielli na otvaranju 26. Tjedna okusa.

Riječ je o tradicionalnom događanju kojem je cilj upoznati učenike osnovnih škola s raznim kuhinjama i pružiti im edukaciju o tome kako pripremiti razna ukusna jela.

Ta prigoda pokazala se idealnom da 45-godišnja princeza Charlene 'prošeće' svoj novi ogrtač s printom i to s omiljenim potpisom jednog od najdražih joj dizajnera - Akris.

Riječ je o ogrtaču od kašmira koji se može nositi na obje strane i čija je cijena 3250 eura, a osim zbog uzdignutog ovratnika, isti je poseban po detaljima s patentnim zatvaračem i upečatljivim crvenim i plavim printom.

Uz savršeni ogrtač, koji je već rasprodan i to u svim veličinama, savršeno se uklopila i nova frizura monegaške princeze. Svoju uobičajenu pixie frizuru inspiriranu 90-ima malo je promijenila, pa je svoj uobičajeni razdjeljak sa strane pomaknula na sredinu i oduševila sve.

  • +5
Princ Albert i princeza Charlene s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Le Segretain Pascal/Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, tijekom 2023. godine Charlene je zasigurno najviše puta mijenjala svoje frizure od članica svih europskih kraljevskih obitelji, a ova promjena pravo je osvježenje.