ŽIVOT JE PONOVNO DOBAR

Cirkus je u gradu: Jacques i Gabriella kao mini kopije princa Alberta i princeze Charlene

17.01.2024 u 08:40

  • +5

Princ Albert i princeza Charlene s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Le Segretain Pascal/Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

U Monacu je ovih dana sve bilo podređeno djeci, ali i odraslima koji su se nakratko vratili u djetinjstvo. Tradicionalni, godišnji festival cirkusa raspametio je sve, a najviše princa Jacquesa i princezu Gabriellu koji su i ovoga puta imali najbolja mjesta

Čini se kako je u monegaškoj obitelji napokon ponovno sve sjelo na svoje mjesto. Sve se češće u javnosti zajedno pojavljuju princ Albert i princeza Charlene, a nekada najtužnija princeza svijeta ponovno je na lice navukla osmijeh.

Za svoje prvo obiteljsko pojavljivanje u 2024. odabrali su godišnji festival cirkusa Monte Carlo International, u kojem su najviše uživali 9-godišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, koji ne samo da su sve moglo na miru gledati s prozora monegaške palače, već su se s roditeljima imali prilike približiti i slonovima koji sudjeluju u cirkuskim akrobacijama.

NASMIJEŠENI I RASPOLOŽENI

Čaroliji božićnih blagdana nisu odoljeli ni princ Albert II i princeza Charlene

Pogledaj galeriju

Za Jacquesa i Gabriellu ovo nije nikakva novost, budući da u cirkuskim izvedbama uživaju još od 2018. godine, kada su bili trogodišnjaci.

Prije negoli je započela predstava, 65-godišnji princ Albert i 20 godina mlađa princeza Charlene pozdravili su se sa cirkusantima i fotografirali za uspomenu, a kako je sve izgledalo objavljeno je i na Instagramu Monaco-Matina.

Blizanci su bili posebno dobro raspoloženi, stavljajući crvene noseve, a u nekoliko prigoda i sama Charlene se nasmijala. Događaj nisu propustili ni ostali članovi Albertove obitelji - sestra, princeza Stephanie s djecom, te Pierre Casiraghi.