PRAVA ISTINA

Princ William za druženje s Kate platio 200 funti

19.05.2011 u 18:25

Bionic
Reading

Čini se da su princ William i Kate Middleton malo uljepšali početak svoje ljubavi tvrdeći da ju je princ prvi put zapazio na reviji. Ako je vjerovati Kateinoj prijateljici iz studentskih dana Lauri Warshauer, princ je za druženje sa sadašnjom suprugom na jednoj aukciji platio 200 funti

Nekadašnja prijateljica, koja je s njima bila tijekom prve godine studija na Sveučilištu St Andrews, o mladom paru je napisala i pjesmu 'To Will and Kate, Meet Me at Exit 109', a u spotu je iskoristila njihove fotografije iz mladih dana.

Laura Warshauer također je otkrila kako je kemija između sadašnjih supružnika planula puno prije modne revije na kojoj je Kate nosila popularnu prozirnu haljinu, održane u ožujku 2002.

Na tulumu posvećenom Harryju Potteru moglo se vidjeti koliko su očarani jedno drugim, a Willim i Kate su plesali cijelu noć. 'Netko je organizirao dobrotvornu aukciju na kojoj ste mogli kupiti osobu da s vama provede jedan cijeli dan. William je platio 200 funti za Kate. Već se tada među njima osjećala jaka kemija', rekla je Laura Daily Mailu.

Prijateljica para također je izjavila kako na pjesmi ne želi zaraditi, već je samo željela zabilježiti zajedničke trenutke.

'Oni su oboje divni ljudi, jako topli i jednostavni i jako se brinu za druge', rekla je Laura, dodajući kako je i nju sadašnja vojvotkinja od Cambridgea znala utješiti.

To Kate i William, Laura Warshauer