NERAZDVOJNI KRALJEVIĆI

Princ Harry uselio kod Kate i Williama

28.03.2012 u 11:23

Bionic
Reading

Sprema se za Afganistan, odnedavno je pilot helikoptera, ponos britanske kraljevske obitelji – a ipak je presretan što se odselio od oca i uselio u garsonijeru na imanju svoga brata

Princ Harry tajno se uselio u službenu rezidenciju svog brata i njegove supruge u Kensington Palace. Nakon što je bio odsutan zbog svoje prve diplomatske turneje kao izaslanik Njezina Veličanstva, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea dočekali su ga raširenih ruku.

Harry se uselio u depadansu dvora koju u šali nazivaju 'kraljevska garsonijera', malenu kuću s spavaćom i dnevnom sobom, u koju su prije smještali poslugu.
'Doista je sretan što napokon vodi samostalan život, nakon što je toliko dugo živio s ocem', komentirala je  neimenovana osoba za Daily Mail. 'Logično je da želi izletjeti iz gnijezda.'
Braća i Kate navodno se izvrsno slažu te se čini kako je kate Harryju zamjena za sestru koju nikada nije imao.
'To je mali, skromni apartman, nema raskoši koju biste očekivali. Ali on je vrlo zadovoljan', potvrdio je obaviješteni sugovornik Daily Maila.

Snimke useljenja u kućicu na kraljevskom imanju vidjet će se u dokumentarnoj reportaži o Harryju koju CNN prikazuje u petak.
'Prinčevi Harry i William bit će partneri do kraja života. Izuzetno su posvećeni jedan drugome.'

Harry je trenutačno usredotočen na svoju vojnu karijeru. Nedavno je položio ispit za pilota borbenog helikoptera Apache i za koji ga mjesec čeka vjerojatni odlazak u misiju u Afganistan.
CNN je u svom dokumentarcu objavio informaciju kako kraljević nema izuzetni tretman: premda kod kuće ima stalnu, 24-satnu pratnju agenata Scotland Yarda, nema nikakvog osiguranja kada je u vojnoj misiji.
'Biti pilot Apacha prilično je anoniman posao, a helikopteri su ionako meta', stoji u dokumentarcu.