ANĐA MARIĆ:

'Primož i ja krenuli smo svatko na svoju stranu'

21.07.2010 u 20:50

Bionic
Reading

Nakon što se početkom godine razvela od Primoža Dolničara, pjevačica otkriva kako se slažu nakon prekida te kako 'funkcionira' skrbništvo nad njihovim sinom Gašperom

Bivši supružnici vodili su bitku za skrbništvo nad sinom Gašperom jer se Anđa željela s Gašperom odseliti u Hrvatsku, piše Večernji list.

'Ma to su stare stvari koje su bile aktualne dok je razvod trajao. Jedno drugome govorili smo uzet ću ti dijete i sve što se govori u ljutnji, no od 1. travnja, otkad smo razvedeni, sve se vratilo u normalu. Nad Gašperom imamo podijeljeno skrbništvo jer je to bila naša, ali i želja našeg sina', objasnila je Anđa za Večernji list.

Pjevačica se ipak ne planira vratiti u Zagreb zbog, tvrdi, odgovornosti prema Gašperu kojeg bi tako dodatno povrijedili. Zategnute situacije sad su iza svih njih. No, kako je uvijek govorila, odnos između nje i bivšeg supruga ostat će suradnja, ali ne i prijateljstvo.

Primož i ja krenuli smo svatko na svoju stranu. Trenutačno sam sa sinom na hrvatskim plažama i tu ću ostati do kraja kolovoza, a onda natrag na posao', rekla je Anđa Marić za Večernji list.