moderno uređenje doma

Prima na Ambijenti premijerno predstavila kolekciju namještaja za 2018.

12.10.2017 u 09:10

Bionic
Reading

Od 11. do 15. listopada 2017. na Ambijenti, međunarodnom sajmu namještaja, na više od 600 m2, Prima Grupa je premijerno predstavila kolekciju namještaja za 2018. godinu. Nova kolekcija donosi mnoštvo noviteta za moderno uređenje doma

Tako će posjetitelji Ambijente, među prvima u Hrvatskoj moći odabrati ekskluzivne, premijerno prikazane modele kuhinja, tapeciranog namještaja, blagovaonica te spavaćih soba i programa spavanja uz sajamski popust od 30 posto. Najveći dio nove kolekcije uspješno je predstavljen krajem rujna na međunarodnom sajmu namještaja M.O.W. u Njemačkoj.

Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja u Primi posvećuje se odabiru najkvalitetnijih, prirodnih materijala i završnoj obradi drva. Bogata tradicija u novim, modernim formama prepoznaje se i u novoj kolekciji namještaja. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u razvojne i proizvodne kapacitete te snažnom rastu izvoza, Primini proizvodi već dugi niz godina oplemenjuju domove širom Hrvatske, ali i Europe. I ove godine, predstavljajući više od 100 noviteta, Prima se istaknula vještim kombiniranjem najkvalitetnijih prirodnih materijala (slavonski hrast i bukva) i različitih vrsta metala. Prateći trendove u odabiru boja i materijala, Prima u novoj kolekciji koristi sive i crne tonove, kao i prirodne, pastelne nijanse. Tkanine su nježne i ugodne, baršunaste teksture, a površine mat i supermat.

Prima je, kao najveći hrvatski proizvođač kuhinja, na Ambienti predstavila novu generaciju kuhinja po mjeri i kuhinja po elementima. Uz kolekciju za 2018. godinu, stvoriti novu i funkcionalnu kuhinju nikada nije bilo lakše. S puno novih modernih dekora,  kvalitetnih materijala I okova te funkcionalnih i maštovitih dodataka nove će Prima kuhinje zasigurno pronaći mjesto u mnogim domovima. Moderan dizajn, funkcionalnost i praktičnost po najpristupačnijim cijenama, glavna su obilježja nove kolekcije Prima kuhinja.

Blagovaonski programi kolekcije 2018. obuhvaćaju niz novih modela stolaca i stolova od najkvalitetnijeg hrvatskog masivnog drva. Slavonska je hrastovina oduvijek simbol najboljeg iz prirode, a brojne mogućnosti oblikovanja rezultiraju stvaranjem unikatnog namještaja koji unosi posebnost u svaki ambijent.

Za nadolazeće hladnije dane, kada ćemo sve više vremena provoditi u domu, Prima je pripremila atraktivne i funkcionalne programe sjedećih garnitura, trosjeda, dvosjeda i fotelja. Posebnu pozornost posjetitelja plijenila su inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja (sjedeće garniture, trosjedi, dvosjedi i fotelje). Krajnjem korisniku sada je omogućeno da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora, kombinirajući niz različitih modula koji jamče kvalitetan odmor, postojanost i vrhunsku udobnost.

Sve je spremno i za novu turističku sezonu. I ove godine Prima donosi programe spavaćih soba kao i programe spavanja (madraci, podnice, jastuci i sl.) koji su u cijelosti prilagođeni potrebama opremanja apartmana i hotela najviših kategorija. O kvaliteti proizvoda najbolje govori činjenica da je Prima ove godine svojim najkvalitetnijim namještajem iz Programa spavanja oprimila dva Bluesun hotela, s 4 i 5 zvjezdica.

'Prima je najveći i najznačajniji hrvatski proizvođač namještaja s razgranatom mrežom od čak 55 vlastitih maloprodajnih salona u Hrvatskoj i 8 u Makedoniji. Uz funkcionalan dizajn, posebnu pažnju posvećujemo odabiru materijala, kvaliteti izrade i završnoj obradi. Uz domaće materijale u cjelokupnom procesu stvaranja proizvoda oslanjamo se isključivo na vlastite resurse. Od ideje do finalnog proizvoda, sve nastaje u Primi! Prima Grupa čak 25 posto proizvodnje izvozi na tržište Europske unije te zapošljava više od 1500 ljudi.', naglasio je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima Grupe, predstavljajući novu kolekciju namještaja za 2018.

Za sam kraj sajma, iz Prime stiže prava poslastica – kulinarski show uz Tomislava Špičeka! U nedjelju, 15.10.2017. u 14h kreće vrhunska zabava uz nagarade za publiku!

'Ne propustite posjetiti Primu na Ambienti, u paviljonu 9, od 11. do 15.10.2017. Otkrijte nove  trendove za 2018. i inspirirajte se Priminim proizvodima koji u svaki dom unose toplinu, vrhunsku estetiku i kvalitetu koja traje.', poručila je Gordana Pušetić, direktorica Prima namještaja d.o.o.