sve na jednome mjestu

U razgovoru sa stručnjacima saznali smo odgovore na aktualna pitanja vezana uz hrvatsko zdravstvo

  • Autor: tnative
  • Zadnja izmjena 03.11.2020 12:46
  • Objavljeno 30.10.2020 u 06:43
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ispražnjena KB Dubrava za isključivo oboljele od COVID-19, opterećene bolnice, proboj virusa u zdravstvene ustanove i mobilizacija umirovljenih liječnika, obustava isporuke lijekova - aktualna je slika hrvatskog zdravstva

Pandemija ove zarazne bolesti napad je na zdravstvo koje je postalo manje dostupno pacijentima, posebice onima koji nisu oboljeli od novog koronavirusa. Ni u ovakvim okolnostima pacijenti, posebice oni s kroničnim i teškim bolestima, ne smiju zanemariti upozoravajuće simptome.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kamo krenuti, što učiniti, komu se obratiti, treba li strah od zaraze dominirati pri odlukama o vlastitom zdravlju, pitanja su na koja kroz ovu aktualnu temu online panela odgovaraju i pacijenti i liječnici. Kada i kako do bolnice govori ravnateljica OB Pula, doc.dr. Irena Hrstić, da li je i koliko dostupan obiteljski liječnik odgovara dr. Ljiljana Ćenan, a kroz što prolaze i od čega strahuju pacijenti govore Ljiljana Vukota (Sve za nju), Ivica Belina (Koalicija udruga u zdravstvu), Tibor Littvay ( Hrvatska liga protiv reumatizma).

Sadržaj je produciran u partnerstvu Agencije 2020 - content & production i  tvrtke NOVARTIS  u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

NP4 Number: R12010865251

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!