UMIRALA OD STRAHA

Prevarena supruga Liberty Ross izgleda bolje no ikada

10.09.2012 u 09:40

Bionic
Reading

Tijekom modnog spektakla, njujorškog tjedna mode, pažnju mnogih privukla je Liberty Ross, supruga nevjernog redatelja Ruperta Sandersa koji je podignuo medijsku prašinu nakon ljubavne afere s Kristen Stewart

Liberty Ross, glumica i model, zakoračila je modnu pistu njujorškog tjedna mode te odjevena u kreaciju Alexandera Wanga mnoge ostavila bez daha. Šura bijela majica ukrašena prorezima i zatvaračem nije mogla sakriti Libertynu savršenu figuru, a maštovita suknja cijela načinjena od trakica u kombinaciji s bijelim štiklama istaknula je njezine vitke i preplanule noge. Iako je na modnoj pisti djelovala i više nego hladnokrvno, samouvjereno te fatalno, sama Liberty je nakon koračanja modnom pistom priznala da je 'umirala od straha'. 

'Bila sam poptuno prestrašena. Iskreno, posljednjih sedam tjedana nisam ni izlazila iz kuće pa sam bila vrlo uzbuđena. No, na samome kraju, osjećaj je bio divan', otkrila je Liberty nakon showa za The Cut

Nakon što je medije obišla vijest kako ju je suprug, redatelj Rupert Sanders, prevario s mladom glumicom Kristen Stewart, 33-godišnja Liberty potpuno se izolirala te se nije pojavljivala u javnosti. Premda još nije sigurna što će učiniti po pitanju svoga braka, za sada zna da ne može prijeći preko suprugove afere te čak razmišlja i o preseljenju u Veliku Britaniju.

Sam slavni dizajner Alexander Wang rekao je da je na svoju reviju odlučio pozvati upravo Liberty jer je jako cijeni te je podržava, a taj čin je očito razveselio Liberty koja je odlučila napustiti sigurnost svoga doma te u najboljem svjetlu stati pred znatiželjne oči javnosti.