Preskočite prepreke na svom poduzetničkom putu uz RBA kredite

Preskočite prepreke na svom poduzetničkom putu uz RBA kredite

09.11.2015 u 14:23

Bionic
Reading

Za sve poduzetnike i obrtnike, početnike ili već iskusne profesionalce, RBA je nadopunila postojeću ponudu svojih kredita, kako bi udovoljila sve složenijim zahtjevima i potrebama za financijskom podrškom.

Stručnjaci iz RBA smatraju kako je poduzetnička i obrtnička snaga generator konkurentnosti tržišta, ali i novih radnih mjesta te su upravo za poduzetnike i obrtnike odabrali i razvili konkretna rješenja, koja će zasigurno pomoći onima koji se nalaze na svom poduzetničkom putu. Unapređenje poslovnih aktivnosti kod poduzetnika i obrtnika te postizanje više razine standarda kvalitete proizvoda i usluga, svakako će biti dostupnije uz RBA poduzetničke kredite.

Bilo da se planiraju ulaganja u obrtna sredstva ili postoji potreba za financiranjem osnovnih sredstava, RBA je nadopunila ponudu svojih kredita te od sada nudi dugoročne kredite za mikro poduzetnike (s najviše devet zaposlenika), koji se odobravaju do maksimalnog iznosa od 25.000 EUR, uz povoljne kamatne stope te s mogućnošću ugovaranja osiguranja bez hipoteke, što uvelike pojednostavljuje i ubrzava realizaciju kredita.

Također, od sada RBA nudi i kratkoročne i dugoročne kredite za male poduzetnike (s najviše 49 zaposlenika), uz povoljne kamatne stope. Ako se radi o malom poduzetniku, od sada postoji mogućnost ugovaranja kunskih i deviznih kredita u EUR, na maksimalan iznos od 500.000 EUR. Dodatno, upotpunjena je i ponuda za male i srednje poduzetnike (s najviše 249 zaposlenih), uz povoljne kamatne stope u kunama do maksimalnog iznosa od 8 milijuna kuna.

Za sve ostale informacije, poduzetnici i obrtnici mogu se slobodno obratiti predstavnicima RBA putem kontakta istaknutih na službenim internetskim stranicama ili na broj telefona – 072 92 92 92.