VEĆ JOJ JE 19.

Prelijepa kćer slavnog Kurta Cobaina je odrasla

23.08.2011 u 13:51

Bionic
Reading

Frances Bean Cobain, kći Courtney Love i tragično preminulog rokera Kurta Cobaina, svoj 19. rođendan obilježila je pozirajući slavnom fotografu Rockyju Schencku, poput slavnih zvijezda staroga Hollywooda

Njezin 19. rođendan bio je, kako piše Daily Mail, 'najiščekivaniji događaj u posljednjoj povijesti pop kulture', a lijepa Frances Beans Cobain obilježila ga je pozirajući umjetniku

Rockyju Schencku. Frances je kći Courtney Love i prerano preminulog rokera Kurta Cobaina koja je imala samo 20 mjeseci u trenutku njegove smrti. Djevojka koja je do sada živjela u sjeni svog slavnoga oca i nikada prežaljenog glazbenika grupe Nirvana, sada je, uoči 20. obljetnice Nirvaninog albuma 'Nevermind', stala pred reflektore i privukla pažnju na sebe.

'Sigurno postoji određena doza nostalgije kada je u pitanju Frances Bean. Mislim, tko se ne sjeća ranih devedesetih i trenutka kada je saznao za Kurtovu smrt? Ono što me najviše iznenađuje jest kako je Frances unatoč svemu odrasla u prekrasnu, samouvjerenu i snažnu ženu', rekao je modni urednik Amina Akhtar za Rolling Stone.
Rocky Schenck, koji je dosada surađivao i s Nicole Kidman, Tom Cruise, Adele i Annie Lennox, Frances je fotografirao poput filmske zvijezde staroga Hollywooda u negližeu, s cigaretom, u točkastoj haljini te s vatreno crvenom kosom.