NITKO JOJ NE BIO DAO 57

Prekrasna Sharon Stone bez ijedne krpice na sebi

15.08.2015 u 21:25

Bionic
Reading

Glumica Sharon Stone u 57. godini izgleda jednako seksi kao i u vrijeme najveće slave kad je snimila film 'Sirove strasti' i to se ne srami pokazati

Prelijepa glumica pozirala je bez ijedne krpice za rujansko izdanje modnog magazina Harper's Bazaar i oduševila nevjerojatnom figurom.

U intervjuu je otvoreno progovorila o svom izgledu, poziranju bez ijedne krpice na pragu 60-ih, ali i ljubavnom životu.

Sharon se, u to nema sumnje, u svojoj koži osjeća jako ugodno.

'Svjesna sam toga da moja guza izgleda kao palačinka, ali ja se ni ne trudim izgledati kao najbolji komad na svijetu. U određenom trenutku života počinješ se pitati: 'Što je zapravo seksi?' Nije sve u tome koliko su tvoje grudi podignute. Stvar je u tome da si prisutan i da se zabavljaš i da voliš sebe. Kad bih vjerovala da biti seksi znači biti onakva kakva sam bila u 'Sirovim strastima', onda bi nam danas svima bilo jako teško', rekla je glumica.


Iako svi mislimo da prekrasnu Sharon opsjedaju muškarci, ona tvrdi da je istina posve drugačija.

'Nitko me ne zove van. To je tako glupo i ne znam što da radim. Sve hrabrije flertujem, ali mislim da muškarci to uopće ne kuže. Oni samo misle da sam zabavna. Misle li ljudi uopće da sam hetero? Mislim da im je upitna moja seksualnost, budući da trenutačno imam puno prijateljica koje su lezbijke', priznala je Sharon.

Thank god its Friday ???????? #sharonstone #klinik34 #tgif

A photo posted by Klinik 34 (@klinik34gbg) on

Lijepa glumica protivnica je plastičnih operacija, no zato mladolik izgled održava filerima kojima je pribjegla nakon moždanog udara uslijed kojeg joj je bio oštećen dio lica, a od kojeg se oporavljala dvije godine i ponovno učila hodati i govoriti.

'Danas je uobičajeno koristiti filere, to je gotovo kao beauty tretman. Kao da stavljaš maskaru i filer, no to je daleko bolja alternativa od rezanja lica i toga da na kraju izgledaš kao da si usisana u zračni tunel', kaže prekrasna Sharon.