ALKA VUICA

Prekinuli su pred vjenčanje, no dali su si drugu šansu

09.04.2014 u 11:56

Bionic
Reading

Trenutačno Alki Vuici ide kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Nakon prekida veze na početku godine, dala je bivšoj ljubavi još jednu šansu

Pjevačica, tekstopisac, aranžerka, glazbena producentica te natjecateljica 'MasterChefa' Alka Vuica, časopisu Story otkrila je da se pomirila s poduzetnikom Zlatkom Arslanagićem.

Iako su početkom godine prekinuli svoju vezu, taman pred najavljeno vjenčanje, Alka i Zlatko ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga i ponovno planiraju vjenčanje.

'Ništa se nije izjalovilo iako se promijenilo. Zlatko i ja smo se pomirili, a vidjet ćemo što će dalje biti', rekla je Alka za Story koja je dodala kako ne vjeruje u brak.

'Vjerujem u ljubav. Ne mogu vjerovati u ugovor, a brak je ugovor. Znači, ljudi si nisu vjerovali da će se voljeti do kraja života pa su to morali potpisati pred svjedocima i ovjeriti kod matičara i svećenika. Eto, to vam je brak, znamo svi kako je nastao. Nema tu previše romantike, brakovi su se u početku sklapali iz različitih razloga, a najmanje zbog ljubavi', rekla je Alka.